Genel negatif için döktürdük.Ne tür bir beladan bahsediyorsunuz?Ne için döktürdügündüz? Genel negatif mı?
Ben de kursundaki şekillerden anlamam. Ben balmumu kullanıyorum. Daha yumuşak oluyor.
Fakat bakarken midem kalktı!çok büyük bir belayı hapsetmis bu kurşun. Biran önce kurtulun el degdirmeden.
Auranız parçalanmış. Kurşun döktürmek çok sert bir uygulama.
Bilmiyorum, rutin bir negatif için midem bulanmaz benim. Ciddi bir şeydi.Genel negatif için döktürdük.Ne tür bir beladan bahsediyorsunuz?
Beni korkuttunuz açıkçası.Kimseye zararı olmayan kendi halinde yaşayan bir insanım siz bunu diyince bir ürperdim.Cevabınız için teşekkürlerBilmiyorum, rutin bir negatif için midem bulanmaz benim. Ciddi bir şeydi.
Korkacak birşey yok.Beni korkuttunuz açıkçası.Kimseye zararı olmayan kendi halinde yaşayan bir insanım siz bunu diyince bir ürperdim.Cevabınız için teşekkürler![]()
Auranızda negatif enerji varsa ve kurşun onu temizlerse. Delik deşik bir aurayı elde etmiş olursunuz.Kurşun neden aurayı parçalasın merak ettim doğrusu. Bilimsel olarak kurşun madeninin nötrleme etkisi olduğu kanıtlandı. Yani auranıza bir zararı olmaz diye düşünüyorum.
Auranızda negatif enerji varsa ve kurşun onu temizlerse. Delik deşik bir aurayı elde etmiş olursunuz.
Noterleme konusunda birşey diyemem. ( Konu ile ilgili link paylaşırsanız minnettar olurum).
Bildiğim, kurşunun negatif enerjiyi içine hapsettihini.
Fotodaki kurşun, paramparça vaziyette...
Kurşun suya dökülür ve çoğu zaman tek parça çıkar. Auranin parçalanmış olması de benim uydurdugum değil. Bu şekilde yorumlar yapan birçok saygı duydum majisyenler var.Fotoda kurşunun o yapıda olması metalik özelliği ile alakalı eritilmiş bir metal kurşun döküm işleminde daha soğuk bir yüzeyle karşılaşınca o şekli alır. Bunu donma hızı yüksek diğer malzemelerde de görebilirsiniz.
Kurşun suya dökülür ve çoğu zaman tek parça çıkar. Auranin parçalanmış olması de benim uydurdugum değil. Bu şekilde yorumlar yapan birçok saygı duydum majisyenler var.
Aura elbette akışkan, fakat zannettiğiniz kadar değil. Delikler kapanıyor, ama yavaş. Ve o delikler açıkken insan korumasız kalıyor.
Elinizi yaraladiginiz zaman, hiç birşey yapmazsanız eğer, yara muhtemelen kendiliğinden kapanır. Fakat yaraya gereken müdahale ederseniz eğer. Hem mikrop kapma riski ortadan kalkar hem daha çabuk kapanır.
O misal...
Tartışma kötü birşey değil, seviyeli olduğu sürece.Amacım tartışma değil işim gereği metallerle çalışıyorum kurşun kalitesizse dağılabilir. Soğuk yüzeyden kastım sudur. Genel tanımlama olması amacıyla o şekilde söyledim. Uydurma demedim zaten benim takip ettiğim rus bilim adamının çalışmasına göre yorum yaptım sizde araştırabilirsiniz. Elbette dediğiniz doğrudur.
Majide rastlantı diye birşey yok. Kurşun olması gerekli gibiydi. Demek ki durum gereği kalitesiz olmasını gerektiriyordu.kurşun kalitesizse dağılabilir