Sizin gibi nazik üyelerle istişare etmek güzel

Bugün şanlıurfadan biri geldi yöntemini öğretti birkere şartı şu besmele yok ve en sondaki kelimeden başlanıp başa doğru gidiliyor adeti önemli. Misal Cinleri görmek için 7 kez ayetel kürsi okunacaksa 6 kere düzden 1 kere tersten okunması gerekiyor. Niyet çok önemli imiş eğer zarar vermek maksatlı ise doğrudan doğruya büyüye giriyor. Nötr amaçlar içinse (bilgi edinmek,cansıza hareket vermek başkalarının zararına olmayan kişisel çıkarlar) sorun yok zaten bir cinayet bile Allah korkusu ile işlendiğinde (bkz: Hızır a.s. ın küçük bir çocuğu öldürmesi) bunun hesabı kitabı Allah katında buna göredir. Hangi ayetin ne etkisi olduğunu bilmek çok önemliymiş anlamlarının zıttıyla felan ilgisi yokmuş her ayetin bambaşka güçleri oluyormuş ters okunuşta. Eğer külliyen zarar verebilen bir ayet tersten okunur ve yönlendirilmezse zararı kendimize olur imiş.
Okunuş usulüde şöyle imiş:
"Ali koşar zıplar oynar
Veli alır taşı duvara atar"
Bu uyduruk dizeleri bir sûre gibi hayal edersek tersten okunuşu şöyle oluyor:
rata aravud ışat rıla ilev
ranyo ralpız raşok ila
Yani son kelimeden başlayarak ilk kelimeye kadar tersten şekilde okunuyor. Uyarmalıyım hangi ayetin tersten ne işe yaradığını bilmezseniz negatif etkiler size büyük zararlar verebilir. Her ayet tersten okunmaz ve kullanılmazmış. Ve bunu yaparken Allah korkusu ve ona sığınma yapılan işin hayır üzere olmaması durumunda art niyetler dahilinde dinden çıkma söz konusu. Kısacası profesyonel düzeydeki maji sırlarından biri basit görünen birşey ancak ben fatihanın tersini zihnimden geçirirken şah damarım patlayacak gibi ağrıdı. Hocam bunun hazır olmamamla alakalı olduğunu söyledi. Eğer beden ruh ve zihin bu tarz bir olaya hazır değilse ne yazıkki büyük zarar görmek söz konusu eğer bu zararı tatbik etmeseydim bu şekilde yazmazdım. Selametler dilerim. Sorular varsa cevaplaya bilirim.