Banisteriopsis
Kayıtlı Üye
Geçen gün cami hocasıyla da konuştum bu konuları gördüğüm rüyaları filan bana söylediği böyle şeyler olabilir sen onlardan kurtulmak için ayetel kursiyi yaz vs.. vs... hocaya ben şunu dedikten sonra bana cevap veremedi hocam ben kurtulmak istemiyorum ki. Sorunda burda allahı kötülemiyorum yada ne biliyim ona karşı nefret duygum yok aslında tek sorun onun beni yaratmadığını düşünüyor olmam evet size saçma geliyor ama öyle sanki o başkalarını yarattı bense farklıyım onu mezar olarak gördüm isayı çarmağa gerili olarak gördüm rüyamda dizlerimin üzerine çökmüş ona bakıyordum yani sizin düşündüğünüzden çok daha farklı aslında.Kuran sesinden rahatsız oluyorum okumayı bilmeyen insanlar okurken duyduğum zaman ama ezan ve cami hocalarının okuduğu ses işte o korkutuyor beni bu durum hoşuma gitmesine gidiyor yani şikayetçi de değilim sadece çıkmazın içindeyim ben neyim ? neden böyleyim ? Babama zaten çocukluğunda bağlanmışlar annem de evli yani onlar uğraşmıyorlar aslında sadece onların yanındalar annem babamla evli olduğundan beri bir kaç kez çıkmış karşısına babamsa hala devam ediyor azdaka arkadaşım.İçimde bir boşluk duygusu yok içimde sorular var nedeni olmaya cevabı olmayan sorular.