Göktürk-X
Kayıtlı Üye
dün gece kuran okuyodum saat 12 yi geçmişti 2 aynalı dolabın karşısında okumaya başladım bir sure okuyodum aklımdan okuma bırak gibi sesler vesveseler sonra dua bitti fatiha okumaya geçtim bu sefer cıplak kadın uzuvları görmeye başladım ama rahmani o resimleri aklımda sansürlüyordu sanki sonra insan dışkısı gördüm arkadaşlar gördüklerim sureyi okuyorum mesela bitince gidiyor okumaya başlayınca tekrar görmeye başlıyorum sanki uyanıkken astral seyahat yapmak gibi sonra tövbe duası okuyorum şöyle dedi senin yalnızken yaptığın ayıp şeyleri görmüşken seni affedecekmi sanki bırak okumayı dedi sonra ben şeytandan korunmak için okunacak dua bide tüm duaları kapsayan dua yı okudum sonra bir baktım okurken bu sefer bilinç altımda uyanık rüya görüyorum kapı kadar uzun çarşaflı bi kadın yandan durdu suratı eski buruşuktu ama ben ne hikmetse hiç korkmadım ondan okumayı bitirdim amin dedim bu sefer gitmişti sonra tekrar fatihaya başladım ben (asıl olay şimdi başlıyor) ışık söndü lamba bi baktım ayaktayım şokum karşımda benden uzun mor ayakları felan iri kafasını göremedim vücudu felan baya iri (ben 75kg yim) tam karşımdaydı ayakta karşı karşıyaydık bırak şunu at elinden okuma diyodu bırak diye bağırıyodu zihnimden duydum ama bunları görürken hiç korkmadım rahman ve melekler korudu galiba eğer o gece o mor varlık ben kuran okumuyorken gelseydi beni öldürebilirdi çok güçlüydü odanın rengi bile mor oldu o gelince o gelirken ampül bile sönmüştü ( bu anlattıklarım kuran okuren uyanıkken rüya görüyorum arkadaşlar yanlış anlamayın)
kuranı sesli okuyordum
Allah hepimizi şeytanın ve bilinmeyenlerin şerrinden korusun amin.
kuranı sesli okuyordum
Allah hepimizi şeytanın ve bilinmeyenlerin şerrinden korusun amin.