"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kulak çınlamasına herhangi bir çare?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan badcat33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

badcat33

Kayıtlı Üye
İyi forumlar, zıpkınla dalış yaparken kulak eşitlemede ki bir problemden kaynaklı sağ kulağımda ciddi derecede çınlama oluştu ve hiç bitmiyor. Sadece uykuya dalınca hissetmiyorum . Bu çınlama gürültülü ortamlarda duymamı da engelliyor. Doktorlar geçmeyebileceğini söylediler. İlaç da kullandım etkisi olmadı bir tedavi yöntemi var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

Dini yönden yorumlarsak bır hadis-i Şerif mevcut. Allah İle Hazretı Muhammed. bır kulunun hakkında konusursa onun kulakları cınlar dıye bır bak bakalım islamı ınanca sahıpsen bunun sebebı ısledıgın bır gunah yada farklı bısıy olabılır dıye dusundum bı an bunu gerıye donup duzeltebılırsın belkı

Kulak çınlamasına tıbbi açıdan fazla yardım edilemiyor diye biliyorum,gingobiloba bitkisini denenebilir, yinede kbb,nörolji vs muayenesi olmak lazım ayrıca tansiyona bakmalı geriye stress kalıyor,medikal olmayan nedenleride var;bu nedenlerden en fazla zikredileni yüksek boyutlardan aldığımız titreşimlerden kaynaklanması,hatta bir çok kişiye kaçırılarak takılan implantlarda buna neden olabiliyormuş.

evet o başlığı incelemiştim. Benimki sürekli çınlama, aynı şiddette azalma veya durma yok. Tansiyon stres vb tarzı durumlarda çınlama değişkenlik gösteriyor. Sinirlerde zedelenmeden kaynaklı bendeki durum.evet hz peygamberimizin hadisini biliyorum.

hangi kulağınız çınlıyorsa onun üzerine yatarak uyuyun. yattığınız zaman kulağınızın üzerine çınlamanın geçip geçmediğini kontrol edin. bakalım işe yarıcak mı?
kendinizin moralinizi yüksek tutmanız lazım birde.

Eziyet gibi geldi ama sanırım güçlüsün yerinde başkası olsa deli bile olabilirdi : D

Geri