"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kulak Çınlaması

Necromancer

Kayıtlı Üye
Herkeze slm konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ama hangi kategoriye girebileceğini kestiremedim.Neyse konuya geçeyim ben bi kaç hafta önce sizin anlayacağınız şekilde isyan ettim yani müslümandım fakat bi olay sonucu patladım bütün değerlerimi içimde bitirdim ve o günden beri kulağım çınlıyor yani durduk yere çınlıyor su yazıyı yazarken bile çınlıyor.Belki geçer dedim fakat geçmedi.Hastada değilim fakat halen kulağım çınlıyor.Ne alakası var anlamadım.Bu çınlamalardan kurtulmam lazım uyuyamıyorum.Yardımı dokunabilecek yada bilgi verebilecek bi arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...

Artık ne olduğumu bilmiyorum.İçimde bir sürü şüphe var.Dini çok sorguluyorum ve isyan ediyorum...

Artık ne olduğumu bilmiyorum.İçimde bir sürü şüphe var.Dini çok sorguluyorum ve isyan ediyorum...
Din hakkında oluşan tüm sorularınızı çelişkilerinizi bana sorabilirsiniz... Var olan vesveseleri gidermek adına soru cevap yada majikal manada çalışma yapabiliriz.. Dedigim gibi içinden çıkamadıgınız tüm sorularınızı bana özel mesaj yazarak iletebilirsiniz...

Yardımlarınız için şimdiden size teşekkür ederim.İnanmayı bende istiyorum işte bazen hayat adil olmuyor.O yüzden bazen dine karşı kötü duygularım oluyor.Normalde dini seven araştıran birisiyim fakat çok kötü patladım 2 hafta önce.Benim anlayamadığım kulağım hala çınlıyor dur durak bilmiyor hala o ses deliricem.Bunun bi çözümü yok mu?En kısa zamanda doktora gidicem.Ama doktorluk olduğunu düşünmüyorum.Sevgiler...

Yardımlarınız için şimdiden size teşekkür ederim.İnanmayı bende istiyorum işte bazen hayat adil olmuyor.O yüzden bazen dine karşı kötü duygularım oluyor.Normalde dini seven araştıran birisiyim fakat çok kötü patladım 2 hafta önce.Benim anlayamadığım kulağım hala çınlıyor dur durak bilmiyor hala o ses deliricem.Bunun bi çözümü yok mu?En kısa zamanda doktora gidicem.Ama doktorluk olduğunu düşünmüyorum.Sevgiler...
siz yinede doktora gidiniz... Sebep bulacak ve çare üreteceklerdir, ancak alternatif olarak Ledünni ilimlerdende faydalanmak isterseniz bu yönde çalışmalar yapılabilinir...

Geri