Hııım benim evlillik tarihimde de var evetVe hem evliklik tarihimde var(1998) hem de evlendiğim ay Ağustos
Demek çok sihirli..Evlilik benim için ilk sırada önem taşır..Bu sayıyı şuan hayatımda başka yerde hatırlamıyorum ama en önemli konumda duruyor şuan
Evliliğimde yani
![]()
o zaman bu sayıya dikkat edin![]()
Umarım sizede iyi şeyler getirir![]()
Telepati üzerine çalışmanı ve telekinezi üzerine çalışmanı tavsiye ederim.
ayrıca bakın yaşınızda 8 var değerlendirin![]()
siz hemen dediğimi yapın bence ve inanınben sizin yerinize inanmaya başladım bile
Bu konularda şuana kadar hiçbir araştırma yapmadım ki..Ben şöyle düşünüyorum ayrıca..Bir psişik yeteneğim varsa bu sevgiye önem vermem ve içimde bunun yarattığı sevgi gücünden kaynaklı olabilir bence..Sevgi de psişik güçtür bence..Ben sevgiyi yaşayım,sevgi dolu olmayı başarayım yada sevgi taşıyorsam eğer,bunu koruyayım bana yeter inanın..Bu konudaki düşüncem bu..Ve telekinezi yapamasam da yada bir çalışmam olmasada buna benzer birşey yağar tüm insanlar aslında..Mesela bizim dini grubumuz birbirine dua eder tesbihat ile..Tüm inanan inanmayan insanlara dau ederiz..Ve mesela mabedde de böyle gruplar var..Tüm evrene dua gönderen..Ve bu toplu iletişim şekli bence güçlü bir telekinezi güçlü bir telepati değildir de nedir..Çok güçlü bir iletişim şekli bence insanlar arasında görünmez bağlar oluşturabilen..
bende böle herşeyi kendime yorarım bence inanmalısınız ve isteyin evrenden isteyinki size versin![]()
Herşeyi ikl önce kendimize yormamız şundan bence:Çünkü biz ilk önce kendimizden sorumluyuz..Tamam evrensel olmak gerek ama dediğim gibi ilk sırada kendimiz varız,kendimiz ilk sorumluluğumuz..
Ama şu da var..Her zaman kendime yormuyorum..Yukarıda çok yoğun hisettim bu şarkılar benim dedimMesela ondan sonraki müzikleri,şarkıları duymadım bile
Anlatabildim mi?
![]()
hissedin ve inanınbu bebek olayınada bir oyun bulun ve inancınızı güçlendirin.