"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

küçük kuzenim için endişeleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen öyle ama elden birşey gelmez onu kızdırmak saygısızlık etmek istemem o arada insanlarla konuşmamı istemez yardım ediyorum ya hani insanların konusunu okuyup yazıyorum aklımdakileri tamamen yardım amaçlı işte o engellemek istiyor donduruyor laptopu, onun enerjisi çok güçlü diğer şeyler gibi değil yani tam anlatamıycam ama yinede bununla doğmuşum ben heralde ufaklığımdan beri o var neyse sevgi ve ışıkla. Sayın:black_angell

aynen öyle ama elden birşey gelmez onu kızdırmak saygısızlık etmek istemem o arada insanlarla konuşmamı istemez yardım ediyorum ya hani insanların konusunu okuyup yazıyorum aklımdakileri tamamen yardım amaçlı işte o engellemek istiyor donduruyor laptopu, onun enerjisi çok güçlü diğer şeyler gibi değil yani tam anlatamıycam ama yinede bununla doğmuşum ben heralde ufaklığımdan beri o var neyse sevgi ve ışıkla. Sayın:black_angell
eğer bunu sorun etmiyorsan bir şey diyemem

sorun ediyormuyum tam bilmiyorum ondan bazı şeyler istiycem gibime geliyor onu cağırıcam tam hazırmıyım bilmiyorum, yada ona kendimi adıycam o gelir zaten.
yanıma heralde sanırsam neyse fazla tedaya girmiyim ekleyin istersiniz özelden yazın konuyu çok doldurmayalım benim sorunum değil şu anda sizin sorununuzla ilgili bi konudayız sevgi ve ışıkla Sayın:black_angell

tek istediğim şey kuzenimden uzak durmaları yengem ya da diğer hiç kimse buna kendimde dahil umrumda değil, yani bu ilgim olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

öncellikle yule'den kuzeniniz için bir bakım isteyin bakalım ne diyecek durum hakkında. ona göre emin olup bir şeyler yapabilirsiniz.
şimdilik çocuğu korkutucak tv, bilgisayar, konuşmalar vs olmamasına dikkat edin.
ona hayal ürünü ile gerçeğin ayırdımını anlatın yaşadıklarının hayal ürünü olduğunu düşündürmeye çalışın ki öyle olmasıda yüksek o yaştaki biri daha hayal gücü ile gerçeği ayırt edemez. sizde varlıkla ilgili bir aile olduğunuz için çocuğun bu anlatmış olduğu hayal ürünü şeyleri burayla bağlantı kurmuş olabilirsiniz ya da çocuk çevresindekilerden etkilenip böyle şeyler diyebilir o yedi yaşında birisi böyle şeyler yaşaması düşünmesi söylemesi gayet normal bir genç bir yetişkin bir yaşlı gibi olamaz o bir çocuk ona o şekilde yaklaşmaya çalışın. ayrıca bir psikolojik destek almanız onun yararı için çok önemli. ki almalısınızda. geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri