black_angell
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar buraya daha yeni üye oldum ve açıkçası her siteye üye olmam bakar, geçerim. Ama kafamın takıldığı bir soru var ve sizin yardım edebileceğinizi düşünüp buraya üye oldum
dayımın karısı yengem, daha dayım ölmeden önce ona musallat olmuşlardı hiç uyuyamıyordu rüyalarında ona üç harflilerin tecavüz ettiğini görüyordu bütün hocalara götürdüler ama pek yararlı gelmemiş ama sonra yengem sorun olmadığını söylemiş, ayrıca yengem tek bir dua bile bilmez, o zamandan beri hep dayımı tuvalete giderken, banyoya girerken falan hep başında beklettirmeye başladı yani anlarım korkmuştur ama ananem falan normal görmedi bunu, banyoda en az 2.5 saat duruyor, tuvaletten çıkınca falan yarım saat el yıkar halada öyle bunlar bizimkilere normal gelmedi sonra dayım durup dururken yola atladı ve trafik kazasında öldü, 3 yaşındaki kızı yani kuzenim öksüz kaldı anlarsınız kuzenim benim için çok değerli bu yüzden ona her şeyden çok değer veriyorum, şuan 7 yaşında ve durmadan kötü rüyalar görüyor onunla uyuduğumuzda beni kaldırıp annesini yani yengemi götürdüklerini söylüyor kim diye sorduğumda ağlamaya başlıyor bu ona hep oluyor ve bunun o konuyla alakası olabilir mi? gerçekten onun üzerine titrediğim için her şeyden sakınıyorum lütfen anlayın