Perina
Banlı Kullanıcı
Sayın Perina konuyu ben silmedim dedim ancak devamını da yazsaydınız kim sildiyse bir bildiği vardır dedim. Konunuz çöp kutusundadır. Sayın origanum uzun uzun açıklamış. İnanın yorulduk, bunu lütfen anlayın. Kimin hangi konusu silinmişse, kim silmişse silsin doğru olanı yapmıştır. Zaten özelden açıklama yapıyoruz yeterince, bir de buralara taşımayalım. Site son zamanlarda çok fazla keyifhane sitesi olmuştu ve çizgiden uzaklaştı. Buna engel olmak zorundayız. Eğer amacınız muhabbet etmekse internette milyon tane site var, bizlerle muhabbet etmek istiyorsanız görüşmelere gelin orada tanışalım. Bu konular da tekrar gündeme gelmesin.
Konuyu gündeme getirmemem gerekirdi ama birşeyler yazabilirmiyim..Çünkü bayram tatili olduğu için gelememiştim ve bu konu gündemdeyken yazamamıştım da..Diyeceğim o ki burada yazılan herşeyi anladım..Peki o zaman neden mi ısrar eden bir tutumdayım..Çünkü bahsi geçen silinen konum benim buraya göndermiş olabileceğim en iyi konuydu..Yani daha iyisini gönderebileceğimi sanmıyorum

Ayrıca gizlimabede aykırı bir konu değildi..Tam da buraya uygundu aslında..Keşke geri gelse

Ve Akademiye gelme şansın hiç yokki..Evden bunun için izin alamam imkansız..Hem mümkün olsa bile benimle kim konuşmak ister ki

Yine özetle bu sayfaya yazan herkese teşekkür ederim..Eleştiriler var evet ama yazanların kaleminden taşan sevgi ve alakayı da görmemem mümkün değildi..İnanın sezgilerim çok güçlüdür..Bunu hissettim..Teşekürederim.Bundan sonra daha dikkatli olacağım mabedde..Ama bu yazıyı yazmak zorundaydım anlayın..
Ve ne olur bahsettiğim konu geri gelsin