krometerapi

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2008
Mesajlar
2,596
Tepkime puanı
165
Konum
somewhere outthere
İş
dış ticaret uzmanı
Renklerle tedavi krometerapi olarak adlandırılır . Her rengin vucuttaki cakralarda karsılıgı vardır ve cakralardaki dengesizlik saglık sorunlarına yok acar . Renklerin manası ve gucunu kullanarak zayıf yonlerinizi gelistirebilir .

kırmızı: iliskilerde sogukluk enerji alısverisinde azalma iletisimde kopukluk yasanıyorsa kırmızı renk size yardımcı olacaktir. Ayrıca kırmızı rengin iyi sans getirir .
turuncu : kendinizi yorgun halsiz hissediyorsanız iliskinizde cinsel anlamda sogukluk hissediyorsanız turuncu rengin gücünü kullanabilirsiniz.
sarı: bir isi hızlandırmak isterseniz sarı uygun olur. Sarı rengin ayrıca İslamda farklı bir yonu vardir. Sarı renk gozu en yormayan renk olup hastanelerde ozellikle sarı renk boya ve dekorasyon tercih edilir.
mavi : ic huzuru saglamak, stres, sıkıntı, daralma hallerinde mavi renk size iyi gelecektir.
lacivert: eger belli belirsiz olmak dikkat cekmemek isterseniz lacivert uygundur. Bu renk ile goze batmaz topluluklarda dikkat cekmezsiniz. Rüyalarınızı hatırlamıyorsanız uykuya yatarken lacivert pijama giymeniz uygun olur .
mor: kin, öfke kendinizi ve baskalarını affetme sorunları yasadıgınızda mor renk idealdir.Mor ayrıca meditasyon yapılırken ozellikle tercih edilir. reankarnasyona inanan kisiler moru reankarnasyon rengi olarak adlandırırlar.
 

dmkol

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2008
Mesajlar
4,907
Tepkime puanı
529
İş
Web Master
Laptopum bozulmasaydı renkler konusunda çok özel araştırma dosyaları hazırlamıştım,paylaşmak isterdim.En yakın zamanda tamir ettirip dosyaları kurtarabilirsem çok işinize yarayacak,yardımcı yazılar ekleyebilirm.
 

URUMHAMATAHAYİL

Yönetici
Katılım
5 Haz 2008
Mesajlar
7,097
Tepkime puanı
4,972
İş
Wellness Antrenör/Psikolog/ Sosyolog
Bu konu aslinda çok önemli biraz daha üzerinde durmakta yarar var bende cadilarda renklerin kullanimi anlatayim elinizde kaynak varsa paylaşin
 

gümüş

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2010
Mesajlar
1,683
Tepkime puanı
252
Renklerle tedavi üzerine çakraları adres alan dengeleyici yağlarla ilgi bir yazı okudum ama ismini yazamıyorum çünkü okuduğum sitenin ismi de aynı ama bu yağlar üzerine de bilgi istiyorum mümkünse. Teşekkürler
 
Üst