Köy yolunda gordugum enteresan semboller

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan denibo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denibo

Kayıtlı Üye
Köylüler o kisinin deli oldugunu askerde cok dayak yedigini ve o yuzden boyle seyler yaptigini soyledi tam olarak ne yapmak istemis ki ? Ordan bi kac kere gectim bi sorun olur mu

Ha birde ormana dogru bi suru ayakkabi vardi geneli cocuk ayakkabilariydi ayni zamanda bi agacin ortasina tek ayakkabi bagliydi

Olaya çok kesin bakmamakla birlikte bende ucuz bir tatil köyü projesi olduğunu düşünmekteyim.Zira kimsenin ruh enerjisini emmeyecektir.Semboller genelde böyle çalışmaz.

Sadece semboller degil ki bir suru ayakkabi,agaca asilmis hayvan kafasi,posetler,lastikler bunlar nedir ben bi turlu bulamadim ne oldugunu ama biseyler oldugu kesin

Köyün delisi yaptıysa bile gerçekten çok ürkütücü. Ayakkabılar hayvan kafaları sakatatlar falan delinin aklına gelecek türden şeyler değil. Yolum geçmez umarım o köyden ben etkilenirim valla :willy_nilly:

Bence Hazar ın söylediği çok mantıklı :) Ama o köyde turizm var mı? Eğer gördükleriniz çocuk ayakkabısı ise bence polise haber vermek lazım, Türkiye'de haberler ikiye ayrılıyor; 1.si siyaset 2.si tecavüz. Maalesef :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri