Kötü gidişat

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FKing
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FKing

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 1 yıl önce kız arkadaşımla ailesi yüzünden ayrıldık. Ondan sonra her şey kötü gitmeye başladı çok yüksek maaşla çalıştığım işimden ayrıldım. Sürekli gezip eğlenmek istiyodum bi yanım da onu istiyor hala ama imkansız hayatımı düzeltmek için tekrardan başka işe girdim fakat orda da her şey kötü gitmeye devam etti işe gitmek istemiyodum bunalmıştım ve gitmemek için sürekli rapor almaya başladım. rapor aldığım için en son işten çıkartıldım ve bu sebeple iş yerim beni deccal ilan etti iş yerindeki bütün problemli olayları üstüme yıkıp adımı lekeleyip beni iş yapmaz hiç bi işe yaramayan biri olarak gösterdiler açıkçası çok umrumda değil bu durum ama sürekli her şey kötüye gidiyor ve düzeltemiyorum. Şu aralar evden yataktan çıkmak istemiyorum günlük ihtiyaçlarımı almak için markete giderken bile sanki bana eziyet ediyolar gibi geliyo. Yani para kazanacağım iş yapıcam fakat üşengeçlik ve ertemelerim yüzünden olan her şeyi kaybetmeye başladım. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.

Çalışmak zorunda kaldığım berbat yer yüzünden öyle dertler geldiki başıma kurtulamıyorum bile.. biz de aşık olduğumuzdan gitmiyoruz işe, ve aldığımız maaş çektiğimiz rezilliğe kesinlikle değmiyor, kira ve günlük masrafları karşılıyor sadece.
Sizin çalışmadığınız için sokakta yaşama, aç kalmaz riskiniz yoksa durumunuz olağan, kendinizi zorlayıp bazı şeyleri aşmanız lazım. Yada runelarla, gliflerle işlem yapabilirsiniz.

Yaklaşık 1 yıl önce kız arkadaşımla ailesi yüzünden ayrıldık. Ondan sonra her şey kötü gitmeye başladı çok yüksek maaşla çalıştığım işimden ayrıldım. Sürekli gezip eğlenmek istiyodum bi yanım da onu istiyor hala ama imkansız hayatımı düzeltmek için tekrardan başka işe girdim fakat orda da her şey kötü gitmeye devam etti işe gitmek istemiyodum bunalmıştım ve gitmemek için sürekli rapor almaya başladım. rapor aldığım için en son işten çıkartıldım ve bu sebeple iş yerim beni deccal ilan etti iş yerindeki bütün problemli olayları üstüme yıkıp adımı lekeleyip beni iş yapmaz hiç bi işe yaramayan biri olarak gösterdiler açıkçası çok umrumda değil bu durum ama sürekli her şey kötüye gidiyor ve düzeltemiyorum. Şu aralar evden yataktan çıkmak istemiyorum günlük ihtiyaçlarımı almak için markete giderken bile sanki bana eziyet ediyolar gibi geliyo. Yani para kazanacağım iş yapıcam fakat üşengeçlik ve ertemelerim yüzünden olan her şeyi kaybetmeye başladım. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Kız arkadaşınızdan ayrılmak büyük bunalıma girmenize neden olmuş o yüzden işe gitmek istemiyorsunuz size tavsiyem kendinizin doktoru olup kendi kendinizi iyileştirin psikolojik destek almanızı öneririm bir tanı konulup ilaç tedavisine başlanılacaktır bu da sizin iyileşmenize yardımcı olacaktır hemen bir işe girin spora yazılın sosyal aktivitilerinizi çoğaltın manevi olarak günlük şükür namazı kılabilirsiniz siz kendi kendinize kötü gidişat çizmişsiniz ayrılık kötü etkilemiş sizi

size yapılanlar doğru değil. lakin en başından beri sizden kaynaklığını görünüyor. direk uzman yardımı alın. konu psikolojik kolaylıkla bu ruh halinden bir uzman yardımı çıkabilirsiniz.

Geri