"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kötü enerjileri def etmek için basit bir uygulama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peril

Kayıtlı Üye
Bir soğan alın ve onu 4’e bölün, ve her bir parçasını odanın bir köşesine yerleştirin ve gece boyunca da orada kalsın. Ertesi sabah soğan parçalarını toplayın ve onları küçük parçalara ayırın ve gömün onları.

Not: metnin orjinalinde soğanları çıplak elle elleyin yada ellemeyin demiyor, ancak siz yine de çıplak elle dokunmayın derim. Çünkü sonuçta o soğana kötü enerjiler sindiğinden çıplak elle temas edilmemesi taraftarıyım.

Ben de odanın dört köşesine yumurta konulur diye biliyorum. Ertesi sabah yumurtalar bir poşetin içine alınıp kırılır. Negatif enerjiyi toplayan yumurtalar o kadar ağır bir koku salıyor ki denedim.

Benden de bir tarif, kötü enerjiler ve büyü için yapılıyor. Bir parça kaplumbağa kabuğu toz haline getiriliyor 1 çay kaşığı yeterli, bir tutam kimyon, bir tutam tuz, nazara yada büyüye uğramış kişinin tırnağı bunların hepsi karıştırılacak ve tütsü yapılacak, kötü kokuyor ama işe yarıyor.

BENDENDE BİR TARİF,KÖTÜ ENERJİLER VE BÜYÜ İÇİN YAPILIYOR.bİR PARÇA KAPLUMBAGA KABUGU TOZ HALİNE GETİRİLİYOR 1 ÇAY KAŞIGI YETERLİ,BİR TUTAM KİMYON,BİR TUTAM TUZ,NAZARA YADA BÜYÜYE UGRAMIŞ KİŞİNİN TIRNAGI BUNLARIN HEPSİ KARIŞTIRILACAK VE TÜTSÜ YAPILACAK,KÖTÜ KOKUYOR AMA İŞE YARIYOR

Amanın benim kaplumbağam var sen ne ettin hayvancağız bu kokuyu alınca sürünerek evden atar kendini.. Ayyy... Peki başka tütsülerden farkı neymiş bunun ?

Ay hayır kıyamam korkunç... Ben üzerlik günlük soğan sarımsak kabuğu yaktım o bana yeter şimdilik..

Kabuk, canlı kaplumbağadan alınmıyordur herhalde, gerçi keratin yani bizim tırnağımız gibi bir madde kabuk, hayvanın canı yanmaz ama evcil hayvanın sahibine duyduğu güven ve onun psikolojisini düşünürsek, bence korkunç bir şey. Aysarı sanırım kaplumbağasının bir başka kaplumbağanın kabuğunun yanık kokusunu duyunca korkup kaçacağını yazmış bize. Kabuk aktarlarda bulunur sanırım. Aysarı eğer yapacaksan tütsülerken hayvanı bir koli içinde balkonda bırak, kokuyu duymaz, böylece bir endişen de kalmamış olur.

Bir soğan alın ve onu 4’e bölün, ve her bir parçasını odanın bir köşesine yerleştirin ve gece boyunca da orada kalsın. Ertesi sabah soğan parçalarını toplayın ve onları küçük parçalara ayırın ve gömün onları.

Not: metnin orjinalinde soğanları çıplak elle elleyin yada ellemeyin demiyor, ancak siz yine de çıplak elle dokunmayın derim. Çünkü sonuçta o soğana kötü enerjiler sindiğinden çıplak elle temas edilmemesi taraftarıyım.

Sayın peril,

Madem alıntıladınız bu uygulamayı, neden tam alıntılamadanız? Devamında şöyle yazıyordu "Çeviren rinniel"

Emeğe biraz saygı lütfen.

Saygılarımıla

Not: rinniel ve rinda aynı kişilerdir

Paylaşım için çok teşekkür ederim inanın çok ihtiyacım vardı.. 1 ay önce hayatımın aşkından ayrıldım bunun acısı oturmuşken yüreğime 2 hafta önce otobüste düştüm bacağım 1 hafta kan oturmuş şekildeydi geçen hafta ciddi bir trafik kazası geçirdim bugün öğlen aniden köpek tarafından ısırıldım hastanelik oldum ve akşama kedim mide kanaması geçirdi.. annemlerin evi yanıyordu şömineden duvardaki resime sıçrayım son anda ev yanmaktan kurtulmuş tablo yanmış... vs vs
Allah beterinden saklasın hepsinde daha kötü olabilirdi ucuz atlattım dedim...
karabulutlar geziyor etrafımda... soğanı da yumurtayı deneceğim... bunları yaparken sadece niyet mi ediyoruz kötü enerjilerden kurtulalım diye...
başla tarifleriniz de varsa beklerim zira mahvolmuş durumdayım psikolojim çöktü artık

Kötü enerjileri temizlemek için bir metotta benden.Adaçayı yaprağını yakarak bir tabak yada bir tepsi gibi birşeyde mekânın odalarının tüm köşelerine tutarak gezdirin,tüm koku yayılsın.Bu sırada inancınıza göre nazar ,kötü enerji için dua okuyabilirsiniz.

Kötü enerjileri temizlemek için bir metotta benden.Adaçayı yaprağını yakarak bir tabak yada bir tepsi gibi birşeyde mekânın odalarının tüm köşelerine tutarak gezdirin,tüm koku yayılsın.Bu sırada inancınıza göre nazar ,kötü enerji için dua okuyabilirsiniz.
En basit yöntem budur evet,ek olarak her yer kapalı iken tütsüleyin iyice dumanaltı olsun her yer.Bir süre kalsın öyle.Sonrasında camı kapıyı açın çıksın duman ve koku.

Geri