koruyucu kese

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Şaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şaman

Kayıtlı Üye
malzemeler;
*bir parça kurşun
*bir parça dört yol ağzı toprağı
*bir parça defne yaprağı
*birkaç tane devedikeni tohumu
*birkaç tane üzerlik tohumu
*birkaç tane lavanta
*siyah kumaş
*beyaz iplik
-siyah kumaşı önünüze serin ve bağlıyorum deyin
-sonra toprağı koyun ve kötülükler bağlansın evime dalamasın deyin
-sonra devedikeni tohumunu koyun buralara giremesin defolsun gitsin deyin
-sonra lavantayı koyun sadece iyilikler girebilsin kötülükler geçemesin deyin
-sonra üzerlik tohumunu koyun her türlü kaza bela büyü uzaklaşsın geri gelmesin deyin
-sonra kurşunu koyun deyin ki bu böyle kalsın kimse bozamasın deyin
-sonra ağzını bohça gibi katlayım iplikle sarın yedi defa ve üç düğüm atın kapıya asın.
hiç bir kara büyü nazar vs ev ahalisine zarar veremez,eve cin bile giremezmiş

bohçacı olabilmek için bedensel potansiyel:Dbu bohçayı yapabilmek için ruhsal potansiyel lazım:D
ayy hem bedensel potansiyeli hem ruhsal potansieli olan nerdeeeee:D

bu malzemelerin tamamını aktarlardan temin etmek mümkün mü? misal lavanta nasıl olcak bende kurutulmuş lavanta var bunlar mı kullanılıyor nasıl oluyor kafam karıştı bunu yapmam lazım ama süper bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederim

bu malzemelerin tamamını aktarlardan temin etmek mümkün mü? misal lavanta nasıl olcak bende kurutulmuş lavanta var bunlar mı kullanılıyor nasıl oluyor kafam karıştı bunu yapmam lazım ama süper bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederim

:) Adı geçen bitkilerin tümünü aktarlarda bulabilirsin,kurşunu nalburdan,siyah kumaş ve ipliği manifaturacıdan toprağı ise 4 tane yolun kesiştiği kavşaktan alacaksın...

en zoru kavşaktan olani:) ezilme sakın yerden toprak alıyorum diye.. sonra kavşaktan seni kazımak zorunda kalmayalım:p

İllede 4 yol ağzı deyince otobanın dörtyol ağzı anlamına gelmez. kullanılan patikaların (toprak yolların) da kavşağı kastedilir.

Saygılarımla

malzemeler;
*bir parça kurşun
*bir parça dört yol ağzı toprağı
*bir parça defne yaprağı
*birkaç tane devedikeni tohumu
*birkaç tane üzerlik tohumu
*birkaç tane lavanta
*siyah kumaş
*beyaz iplik
-siyah kumaşı önünüze serin ve bağlıyorum deyin
-sonra toprağı koyun ve kötülükler bağlansın evime dalamasın deyin
-sonra devedikeni tohumunu koyun buralara giremesin defolsun gitsin deyin
-sonra lavantayı koyun sadece iyilikler girebilsin kötülükler geçemesin deyin
-sonra üzerlik tohumunu koyun her türlü kaza bela büyü uzaklaşsın geri gelmesin deyin
-sonra kurşunu koyun deyin ki bu böyle kalsın kimse bozamasın deyin
-sonra ağzını bohça gibi katlayım iplikle sarın yedi defa ve üç düğüm atın kapıya asın.
hiç bir kara büyü nazar vs ev ahalisine zarar veremez,eve cin bile giremezmiş

Paylaşım için teşekkürler.Ben bunu yapmak istiyorum; ancak malzemelerdeki defne yaprağı için, karışıma eklerken bir şey söyleyecek miyiz? Çünkü ben yapılan işlemler arasında, defne yaprağı için söylenecek özel bir şeye rastlayamadım.Ayrıca bu işlem için özel bir saat ve gün vs var mıdır ?

ayy o yazarken gözmden kaçmış pardon.defne yaprağını koyarken güçlensin aşılmaz duvarlar haline gelsin diyeceksiniz.ay büyükrne yapın

Geri