"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Koruyucu Durga Mantra

Merhabalar :)

Durga mantrayı seslendirmek evinizin üzerine altın bir tapınak veya dağ getirir.

"Om Dum Durga-yei Namaha"

Basit çevirisi, "Her tür negatif etkilerden koruyan o dişil enerjiye Om ve Selamlar"

Tanrıça Durga'nın Lakshmi, Saraswati ve Kali'nin birleşik güçlerine sahip olduğu söylenir. Bu mantra çoğunlukla içsel ve dışsal negatif güçlere karşı koruma için kullanılır.

www.youtube.com/watch?v=O5wlqRcTLDA#t=117

Tanrıça Durga'nın koruması üzerinize olsun. Sevgiyle Kalın. :)

Son düzenleme:
Yararlı olacağından eminim. Peki ya bunun sayesinde evdeki kavga gürültü etkisini azaltır mı sizce?

Yararlı olacağından eminim. Peki ya bunun sayesinde evdeki kavga gürültü etkisini azaltır mı sizce?

Mekanda ki negatif enerjiyi de uzaklaştırıcı bir etkiye sahip. Sonuç olarak kavga ve gürültülerin etkisi de azalır.

''Durga mantrayı seslendirmek evinizin üzerine altın bir tapınak veya dağ getirir.'' :)

Kesinlikle yararlı olacağına inanıyorum lâkin benim dini inancımla uyuşmuyor, yinede teşekkürler dostum

Çalıştığım yerde bol miktarda hintli bulunduğundan, bu mantra ile alakali fikirlerini sordum. Onların gözündeki değeri ülkemizdeki Ayet-el kursi kadar degerli diyebilirim kisaca.

Geri