blcknghtmr
Kayıtlı Üye
bunu benden istememişsin senpendeIum dan istemişsiniz
ayrıca sizin isteginiz estagfuruIIah ne izini
![]()
Ay

Güneş sistemine karar verdim sanırım.
bunu benden istememişsin senpendeIum dan istemişsiniz
ayrıca sizin isteginiz estagfuruIIah ne izini
![]()
merhaba dövme yapanada yaptıranada çok büyük günahı vardır öncelikle bunu belirtmek 0sterim onun dışında tılsım yerine daha farklı yötemler var tabi dini inancınızı bilmiyorum eger islam dinindeyseniz VEFK veya KORUYUCU AYETLER var onların yararını görürsünüz
Ayrıca bende göğsüme thule örgütünün sembolünü yaptıracağım.Çok hoşuma gidiyor gamalıhaç üstüne kılıç ve etrafından sarmaşık![]()
En güzel şekilde yaratılan insanın tabii görüntüsünde değişiklikler yapılmasını hoş karşılamayan Hz. Peygamber, bu türden çeşitli uygulamalar yanında dövmeyi de yasakladı; dövme yapan ve yaptıran kadınlara Allah'ın lanet ettiğini bildirdi. Bir fiili işleyenin Allah ta****rafından lanetlenmesi onun haram ol****duğunu gösterir. (bk. Buhârî, Libâs, 87; Müslim, Li****bas, 119-120)
Arkadaşım dövme bulunan kişinin güsul abdesti kabul olurmu sence? Bir ömür afedersin pis pis dolaşarak birde ben müslümanım deyip Allah ın huzuruna durup namazmı kılacaksın.Bırakın Allah aşkına.Kuran'ın ve Peygamberimizin bize bildirdiğinden başkası yoktur.Varsada HURAFEDİR.Apaçık deliller ile Kuran ve Sünnet önümüzdedir.Aklı fikri olan bir insan nasıl görmezden gelmek için bu kadar çabalar inan aklım almıyor kusura bakmayın...
bu işler için bazı sihirli işaretler var ve tılsum var ama bu işler çok tehlikeli
En güzel şekilde yaratılan insanın tabii görüntüsünde değişiklikler yapılmasını hoş karşılamayan Hz. Peygamber, bu türden çeşitli uygulamalar yanında dövmeyi de yasakladı; dövme yapan ve yaptıran kadınlara Allah'ın lanet ettiğini bildirdi. Bir fiili işleyenin Allah ta****rafından lanetlenmesi onun haram ol****duğunu gösterir. (bk. Buhârî, Libâs, 87; Müslim, Li****bas, 119-120)
Arkadaşım dövme bulunan kişinin güsul abdesti kabul olurmu sence? Bir ömür afedersin pis pis dolaşarak birde ben müslümanım deyip Allah ın huzuruna durup namazmı kılacaksın.Bırakın Allah aşkına.Kuran'ın ve Peygamberimizin bize bildirdiğinden başkası yoktur.Varsada HURAFEDİR.Apaçık deliller ile Kuran ve Sünnet önümüzdedir.Aklı fikri olan bir insan nasıl görmezden gelmek için bu kadar çabalar inan aklım almıyor kusura bakmayın...
Bu konuda istekli olabilirsin kardeş ama olsun yinede bu konuda Hadis var zaten.Zorlamaya gerek yoktu bence.Peygamber efendimiz (S.A.V) tırnaklarını dahi keserken atlayarak kesmiştir.Yahudi ve Hristiyanlara benzememek içindir.Dövme ,yine batılıların icat ettiği birşeydir.Emin ol bir müslüman olmazdı bunu icat eden.Olsaydı o müslüman olmazdı.Kimsenin elinde cennete senedi yok.O yüzden bence kaçınılmalı böyle şeylerden.Allah affetsin ne diyelim..İnşallah fikirlerin değişir kardeş...
Güçlü bi örgüt. Peki taşıdıkları anlamlara katılıyormusunuz yoksa sadece simge hoş diyemiBenimde hoşuma giden çok sembol var ama anlamlarından dolayı vazgeçiyorum.
Çoğu insan karşıda olsa bu düşünce olarak benimle eşleşiyor.
çoğu kişi kötü nitelendiriyor ancak benim için doğru olan o fikirler.
Ayrıca biri çıkıp sorabilir vücuduna haçmı çizeceksin diye gamalı haç bir Türk figürüdür.
AynenGamalı haçın Türk figürü olduğundan haberim yoktu. Biraz daha bu konunun üzerinde durmanı rica etsem yapar mısın ?![]()
Her yaptığım harekete birşey söyleniyor , tamam , peki , özür dilerim.