"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korunma Kavanozu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Faros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faros

Kayıtlı Üye
Korunma için Cadı Kavanozu yapımı şu şekilde dir;

bir gece dolunayda bekletilmiş sirke
Sarımsak
Kaya tuzu
Bir küçük kavanoz

sarımsak, tuz ve sirke kavanoza doldurulur ve evin giriş kapısına yakın bir yere yerleştirilir.

Cadı deyince aklıma hemen ortacağ avrupası cadıları geliyor ama anadoluya ait bir uygulamasa olabilir. Bizdede büyü yapanlara cadı denirdi sonuçta.

Cadı deyince aklıma hemen ortacağ avrupası cadıları geliyor ama anadoluya ait bir uygulamasa olabilir. Bizdede büyü yapanlara cadı denirdi sonuçta.
Aynen öyle bende ilk dedim anadolu cadısı ne filan sonra aklıma geldi yaşlı teyzeler filan :D ASDASD
dalgası bir yanada anadolu cadıları hayla varmıdır ?
yani gerçekten uzman seviyede olanlar ?

Aynen öyle bende ilk dedim anadolu cadısı ne filan sonra aklıma geldi yaşlı teyzeler filan :D ASDASD
dalgası bir yanada anadolu cadıları hayla varmıdır ?
yani gerçekten uzman seviyede olanlar ?

Bazi koylerde veya sehirlerde gerçekten eski inanislara bagli, kadim anadolu cadiligi gelenegini surduren uzman cadilar hala vardir.

Sayın Urum gibi ben de sirkeli bir uygulamalı ilk kez duyuyorum. Kaynağından da emin olmadığınız için bu uygulamanın ismini Korunma Kavanozu olarak değiştirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri