"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Korkuyu yenmek için..

dynamic apnea

Kayıtlı Üye
Herhangibirşeyden korkan kişiler (Karanlıktan, düşmanından, eşinden, akrabasından, cinnilerden, rüyalarından vs. vs.) temiz bir kagıt üzerine misk amber karışımlı mürekkep ile 3 defa gayn harfini, ay ışıgının altında çizip üzerinde taşırsa kendisine cesaret verilir ve korktuklarından herhabgibir zarara ugratılmaz.. selam ve dua ile

s .a konyejyan paylaşım için tşk , peki bu yazıyı illa korkan kişi kendi eliylemi yazması gerekiyor.
yazı şekli nasıl olacak , yanyana mı, yoksa üst üstemi.. s.a

s .a konyejyan paylaşım için tşk , peki bu yazıyı illa korkan kişi kendi eliylemi yazması gerekiyor.
yazı şekli nasıl olacak , yanyana mı, yoksa üst üstemi.. s.a
Selam size, yazı yan yana yazılacak ayrık olarak, kendi eliyle yazması şart degil bilen biriside yazabilir zaten zor degil bakarakta yazabilirsiniz...

sayın kontejyan sarı saman kağıt vefklerde en iyisi mi acaba ? doğal olması en iyisidir mantığından yola çıktım

Özel bir kağıt kullanılıyor diye duymuştum kuvvetli olması için.Fakat eskiden özel miske bulanmış kağıt kullanıldığını biliyorum.Normal kağıt yeterlidir kardeşim bence.Ama sayın Kontejyan daha iyi bilir.

sayın kontejyan sarı saman kağıt vefklerde en iyisi mi acaba ? doğal olması en iyisidir mantığından yola çıktım
Kagıt konusunda beyazı tercih etmenizi tavsiye ederim, kagıdın beyaz yada sarı saman olması dogallıgından degildir dogal olan agacın kabugudur.. Ancak beyaz temizligin saflıgın simgesidir...

Büyücü de Majisyen de, Fazla manevi enerjisiyle insanlara yardım eden de, medyum de, mübarek hoca de ne dersen de.Sonuçta yapan kişinin gücü dediğin gibi herşeyi ortaya çıkaran.Herhalde onun "pis büyücü" veya "ne mübarek adam Allah razı olsun, beni kavuşturdu" diye anılması enerjisini ne yollu kullandığına bağlı.

Geri