Allah'ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun,
Sevgili kardeşim, eğer yatmadan evvel çok yemek yediyseniz bu size rahatsızlık vermiş olabilir ve bu rahatsızlığınız rüyanıza yansımış olabilir. Mesela bir insan birkaç gündür tuvalete çıkamıyorsa, rüyasında kendisini tuvaletini yaparken görür. Bunu bana anlatanlar çok oldu. Öte yandan halk arasında "karabasan" diye tabir edilen şeytanîlerden bir cin de size rahatsızlık vermiş olabilir. Aşağıdakilere cevap verebilirseniz o zaman biraz daha net yardımcı olabiliriz sanırım,
- Abdestsiz miydiniz?(Yani cünüp müydünüz)
- Yatmadan evvel ne yiyip içtiniz
- Son dönemlerde uç noktada sizi derinden sarsan bir olay yaşadınız mı?
Ayrıca hani duayı okuduğunuzda rahatladınız? Çünkü hiçbir fiziksel sebep yokken yaşanılan bu tip metafizik olaylarda öyle alelade okunan duaların tesiri olmaz. Bu sadece bir rüyadan ibarette olabilir. "Dua okursam giderler" mantığı beyninize yer etmiş ve bu rüyanıza yansımış olabilir.
Cünüplük halinizi yazıp yazmama konusunda belki çekinebileceğinizi tahmin ederek sizi rencide etmeme adına bunu yazmayabilirsiniz diyorum. Ama böyle olmadığını varsayarak size birkaç tavsiyede bulunacağım. Gusül abdesti olmadan asla evden adım bile atmayınız. Abdestli insanın enerji aurası kuvvetlidir. Manevi bir kapı düşünün. Abdestsiz insanın kapısı açıktır ve içeri girilmeye müsaittir. Abdestli insanın kapısı ise kapalıdır. Hele ki gün içerisinde namaz abdestiyle de duruyorsanız bu kapı hem kapalıdır hem de kapıda korumalar vardır. Ayet-el Kürsi'yi bilmiyorsanız mutlaka ezberlemenizi tavsiye ediyorum. Ezberlediğiniz takdirde hayatınızda olumlu anlamda gelişen güzelliklere hem maddi hem de manevi anlamda bizzat tecrübe ve tanıklık edeceksiniz. Sevgili kardeşim, Ayet-el Kürsi kısmını geçtikten sonra sana bol bol Nas ve Felak Surelerini okumanı tavsiye ediyorum. Nas ve Felak Sureleri seni şeytanî cinlerin, nazarların, büyülerin ve gecenin şerrinden Allah'ın izniyle koruyacaktır...
Sevgi ve hürmetler