"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim !!!

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Müstemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müstemi

Kayıtlı Üye
Konuyu doğru yere açtığımı ümit ediyorum. Değerli bir kardeşim var, bu kardeşimin hissiyatı çok kuvvetli sevdiklerinin ya da kendisinin başına gelecek olan olumsuz olayları ya rüyasında ya da bir vesile ile başka şekilde görebiliyor, ancak bu durum çoğu zaman kendisine çok ağır gelmekte ve acı çekmekte. Buna dur deme şansı varmıdır ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Ben kendi şahsı fikirlerimi sunim .

Arkadaşınızın 6.hissi ve kuvvetli ve kalp gözü bayağı açık . Benim bildiğim kadar bunu engellemenin yolu yok

Ayrıca şunuda sormak istiyorum ;

Örneğin bu arkadaşınızın ailesini başına kötü bir şey gelecek bunu rüyasın'da tam olarak görüyormu yoksa kendisimi yorumluyor
 
Sayın hakanbelen, evet mümkünü vardır. istemediğinden emin olduktan sonra, bu niyetini içten yineleyecek sürekli. Yetilerin de enerjisi vardır. Bunu şunun gibi düşünsün, işlemedikçe azalması bir yana, isteksiz oldukça da o yetileri de halk ağzıyla küstürme deriz ya o şekilde etkilenir. Zaten istemediği halde devam ediyor der iseniz, iki net sebebi olasıdır. Birincisi, zamanla adım adım azalacaktır. İkincisi ise bilinci istemiyorum derken, bilinçaltında yetilerine karşı bir bağ besliyor olabilir. Yalnız tüm bilinciyle emin olduktan sonra, zamanla azalır ve hatta geri gelmesini istese dahi tekrarı zor olacaktır.

Sevgiyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst