"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kolye sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kral020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolyenin özel bir anlamı yok ve etki edecek bir kolye değil.O yüzden gördüğü o rüyalar kolye ile alakalı değildir.Büyük ihtimal son zamanlarda yaşadığı olumsuz şeyler dışa vuruyor ve o yüzden kabus görüyordur.Paranormal bir durum değil. :)

Normalde tek başına kolye sebep olmaz. Ya kolyeye enerji yüklenmiştir, ya kişi kolyedeki sembolleri aracı olarak kullanarak kendine ait enerji dengesizliğine neden olmuştur, ya da sadece kabuslar görmüştür. Kabusların oldukça fazla sebebi olur.

Semboller sıradan.Kolyeyi arkadaşınız nerden aldı bu da önemli bşr ayrıntı.Bir şahıstan mı satış yoluylamı ?

Sondan ikinci kolye bazi negative elementleri cekebilir. Bu sembolun asil anlamini derinden arastiriniz sanirim bana hak vericeksinizdir...

Sondan ikinci olanın adı Hamsa.Yahudi kültüründe şeytan kovduğuna inanılır.Bir nevi nazar boncuğu gibi.Ortasındaki boşlukta genellikle bir göz figürü olur ve parmaklarda ibranice harfler ama bunda yok.Sonradan diğer dinlercede kullanılmıştır.Netten araştırabilirsin.Aslında biraz kabala ile bağı var.Olumsuz etki yaratırmı bilemem.Oluyorsa takmasın.

sevgili kardeşim kadim zamanlarda insanlar bu gibi sembollere ve putlara tapıyorlardı bu tür kolye ve nazar boncukları yada tılsımları evinizde bulunudurmayın Tanrının sizi korumaya gücü yokmu? şeytan vs.sizi koruması için tılsımamı ihtiyacınız var dolaştırmayın böyle şeyleri evinizde tabi ben protestan bir hiritiyanım bizde çok günah diğer inançları bilmem bizim inancımızda Tanrı ve melekleri iyidir ve korur diğerleri şeytandandır ben size kardeş tavisyesi sadece esen kalın

Defalarca söyledik hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz, kimsenin inancı sizi ilgilendirmez, sizin inançlarınıza uymuyor diye de o dinler hakkında bu şekilde konuşamazsınız. Dikkat edin yazdıklarınıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri