"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kokoloji çölde yolculuk testi

1- Canım, seni çok yordum, biraz ineyim beraber yürüyelim.
2- Aaa şoktayım bizim Tayfun bu!
3- Oh nihayet, iner inmez toprağı öperim.
4- Keanu Reeves tabii ki.

:)

GELECEĞİN HABERCİLERİ
Bir cumartesi günü evde tembellik ederken zil sesiyle yerinizden sıçradınız. Kapıyı açtığınızda çok şaşırıyorsunuz. Eşikte 2 hayvan duruyor. Size 2 mektup getirmişler. İçlerinde de geleceğe ait öngörüler var. Zarfları açınca 2 mektubun içeriğinin çok farklı olduğunu görüyorsunuz. Bir mektupta sizi mutlu bir geleceğin beklediği yazıyor. Diğeri ise felaketleri ve mutsuzluğu haber veriyor.

Aşağıda hayvanlardan hangisi size iyi haberi getirdi, hangisi kötü kehaneti iletti?

1.Kaplan
2.Köpek
3.Kuzu
4.Papağan
5.Kaplumbağa

Kaplan iyi haber, papağan kötü haber diyoruumm, hadi hayırlısı :)

Benim favori sorum çilek sorusu :))

ÇALINMIŞ ÇİLEKLER
Herkes iyi insanları sever ve çoğumuz hayatlarımızı iyi birer insan olarak yaşamaya çalışırız. O zaman neden dünya yüzünde her zaman iyi olan insan sayısı bu kadar azdır? Ne kadar gayret ederseniz edin,öyle günler ve öyle zayıflık anları vardır ki kötü olmak insana iyi olmaktan daha kolay gelir. İster otoyolda hızlı araba sürmek olsun, ister sınavda kopya çekmek ya da ofisten bi kutu kalem "araklamak"... Hebimizin gurur duyamayacağımız hareketlerimiz vardır. Gerçekten iyi bir insan olmanın yolu kişiliğimizdeki kötü yanları kabullenmek ve omzumuzdaki şeytan kulağımıza fısıldarken azize gibi davranmamak ve mükemmel olmadığımızı bilmektir. Hepimiz zaman zaman baştan çıkarız. Ama şimdiki senaryoda yakalanabilirsiniz.

1- Şehir dışında bir yürüyüşte nefis çileklerle dolu bir tarlaya geldiniz. Mideniz guruldamaya başladı ve etrafta kimsecikler yok . Siz ve bedava öğle yemeği arasında sadece bir çit var. Çitin yüksekliği ne kadar ?

2- Bahçeye girdiniz ve çilekleri yemeye başladınız. Kaç tane çilek yediniz?

3- Birden çileklerini çalmakta olduğunuz çiftçi ortaya çıktı ve size bağırmaya başladı. Kendinizi savunmak için neler dediniz ?

4- Tüm olan biteni bir kenara bırakıp söyleyin, çileklerin tadı nasıldı ? Ve çilek çalma maceranız sona erdikten sonra kendinizi nasıl hissettiniz ?

1- Ortalama bir yükseklik...
2- Bol bol yerim.
3- Üzgünüm çok açtım, bedelini ödeyebilirim.
4- Çok güzeldi ama biraz suçlu hissedebilirm.

ve yeni soru :)))

KÜLKEDİSİ MASALI
Yoksulluktan zenginliğe doğru düşleri gerçekleşen bir kızın masalı. Külkedisi dünya lüteratürüne ait klasik masallardan biridir. Masaldaki unutulmayacak sahneler arasında sizi en fazla etkileyen hangisidir?

1- Üvey annesi ve kardeşlerinin külkedisine işkence ettiği kısımlar.
2- Perinin külkedisini güzel bir prensese çevirdiği sahne .
3- Külkedisinin saat 12yi vurduğunda balodan kaçış sahnesi.
4- Prensin camdan ayakkabıyı külkedisinin ayağına giydirdiği sahne

Artık korkarak cvp veriyorum :(

:)

Bu arada çilek testi bana hiç uymadı, o ben değilim :)
İlk testte de Keanu Reeves'i kıskanmıyorum kesinlikle...
Hayvanlarla ilgili olan test isabetli.
Sonuncuyu da göreceğiz bakalım :)

ve yeni soru :)))

KÜLKEDİSİ MASALI
Yoksulluktan zenginliğe doğru düşleri gerçekleşen bir kızın masalı. Külkedisi dünya lüteratürüne ait klasik masallardan biridir. Masaldaki unutulmayacak sahneler arasında sizi en fazla etkileyen hangisidir?

1- Üvey annesi ve kardeşlerinin külkedisine işkence ettiği kısımlar.
3- Külkedisinin saat 12yi vurduğunda balodan kaçış sahnesi.
4- Prensin camdan ayakkabıyı külkedisinin ayağına giydirdiği sahne

ben bunda 3 diyorum.

Çilek testinde bir tuhaflık var. Bu yaşıma kadar böyle şeyler yaşamadım. Bundan sonra oulursa işimiz zor.:) Diğer testler doğruya çok yakındı. Çilek testi tutmadı.

Geri