"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kokoloji çölde yolculuk testi

GELECEĞİN HABERCİLERİ
Bir cumartesi günü evde tembellik ederken zil sesiyle yerinizden sıçradınız. Kapıyı açtığınızda çok şaşırıyorsunuz. Eşikte 2 hayvan duruyor. Size 2 mektup getirmişler. İçlerinde de geleceğe ait öngörüler var. Zarfları açınca 2 mektubun içeriğinin çok farklı olduğunu görüyorsunuz. Bir mektupta sizi mutlu bir geleceğin beklediği yazıyor. Diğeri ise felaketleri ve mutsuzluğu haber veriyor.

Aşağıda hayvanlardan hangisi size iyi haberi getirdi, hangisi kötü kehaneti iletti?

1.Kaplan
2.Köpek
3.Kuzu
4.Papağan
5.Kaplumbağa

Geleceğin Habercileri için cevap Anahtar;

Seçtiği eş çoğu kişinin geleceğini etkiler. Hayvanlarla ilgili olumlu ve olumsuz çağrışımlarınız, psikolojik açıdan zengin ve karmaşık anlamlar taşır. Bu senaryoda mutluluk mesajı getiren hayvan, ideal eş olarak gördüğünüz kişiyi temsil eder. Diğeri ise sizi derin karanlıklara çekmesinden korktuğunuz kişiyi tanımlar.

1.KAPLAN
İyi Haber: Coşkulu, güçlü ve irade sahibi, hükmedici bir eşle mutlu olacağınıza inanıyorsunuz.
Kötü: Kibirli, oranın sahibiymiş gibi etrafınızda dolaşan, ev işlerine yardımcı olmaktan söz ettiğinizde homurdanan hükmedici bir eşe rast gelmekten ürküyorsunuz.

2.KÖPEK
İyi Haber: Bir eşte aradığınız en temel özellik kesin sadakat ve koşulsuz adanmışlıktır.
Kötü: Herkesi memnun etmeye çalışan ve başkalarının ne düşündüğüne fazla önem veren kişilerle asla anlaşamazsınız.

3.KUZU
İyi: Sizin için mutluluğun anahtarı sıcak kalpli ve ilgili bir eştir.
Kötü: Evde pinekleyen, her gün aynı şeyleri yapan sıkıcı bir eşle yaşamak zorunda kalmak sizi ürkütüyor.

4.PAPAĞAN
İyi: Size uygun olan eğlenmeyi seven, konuşkan ve güldürmeyi bilen bir eş.
Kötü: Çalışmaktan hoşlanmayan, sürekli gevezelik eden biriyle asla anlaşamazsınız.

5.KAPLUMBAĞA
İyi: Ciddi, güvenilir, ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda bulunan bir eşle mutlu olursunuz.
Kötü: En büyük kabusunuz hayatınızı ağır hareket eden , pek zeki olmayan biriyle geçirmektir.

Benim favori sorum çilek sorusu :))

ÇALINMIŞ ÇİLEKLER
Herkes iyi insanları sever ve çoğumuz hayatlarımızı iyi birer insan olarak yaşamaya çalışırız. O zaman neden dünya yüzünde her zaman iyi olan insan sayısı bu kadar azdır? Ne kadar gayret ederseniz edin,öyle günler ve öyle zayıflık anları vardır ki kötü olmak insana iyi olmaktan daha kolay gelir. İster otoyolda hızlı araba sürmek olsun, ister sınavda kopya çekmek ya da ofisten bi kutu kalem "araklamak"... Hebimizin gurur duyamayacağımız hareketlerimiz vardır. Gerçekten iyi bir insan olmanın yolu kişiliğimizdeki kötü yanları kabullenmek ve omzumuzdaki şeytan kulağımıza fısıldarken azize gibi davranmamak ve mükemmel olmadığımızı bilmektir. Hepimiz zaman zaman baştan çıkarız. Ama şimdiki senaryoda yakalanabilirsiniz.

1- Şehir dışında bir yürüyüşte nefis çileklerle dolu bir tarlaya geldiniz. Mideniz guruldamaya başladı ve etrafta kimsecikler yok . Siz ve bedava öğle yemeği arasında sadece bir çit var. Çitin yüksekliği ne kadar ?

2- Bahçeye girdiniz ve çilekleri yemeye başladınız. Kaç tane çilek yediniz?

3- Birden çileklerini çalmakta olduğunuz çiftçi ortaya çıktı ve size bağırmaya başladı. Kendinizi savunmak için neler dediniz ?

4- Tüm olan biteni bir kenara bırakıp söyleyin, çileklerin tadı nasıldı ? Ve çilek çalma maceranız sona erdikten sonra kendinizi nasıl hissettiniz ?

1. 1/60 cm. 2. 30 tane 3. '' Amca göz hakkı '' derdim. 4. Ekşimsi bir tat ve hırsız gibi hissederdim . :D

Ne kokoIojiymiş bee :D Kokoş kokoş hayeI ötesinde aranan buIunan testIer :D

PayIaşım iyi eIIerinize sagIık ;)

1) Konuşmamız lazım
2) Öyle bir yola sevdiklerimin çıkmasını istemeyeceğim için işime yarayacak birisi olmasını isterim.
3) Deveye dönerim Kasabaya gidince sana soğuk birşeyler ısmarlaycağım derim.
4) O kadar kahrımı çeken deveyi alırım. Kimseyede vermem. Kusura bakmasınlar. Sonuçta hayatımı ona borçluyum.

• Beğendim
Tepkiler: AJA
Gerçetekden güzel bişi cevaplarımın 3 aynı şekilde doğruydu ama sonuncuda biraz kafam karıştı neyse oda problem değil :)

İlk testin sonuçları beni şaşırtacak derecede doğu çıktı.

Çalınmış Çilekler

1. 40 cm.
2. 4-5 tane çilek yedim.
3. Sorun yok paranızı bahçeye bırakmıştım.
4. Çileklerden bir tat almadım.
Şimdiden pişman oldum bunu yaptığıma.

1. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız ve geniş bir çölde bir deveye binmiş gidiyorsunuz. Yorgunluktan bitap düşene kadar deveyi sürdünüz. Sizi taşıyan deveye hangi sözcükleri söylersiniz?

2. Tam susuzluktan öleceğinizi düşünürken çok güzel bir vaha göründü. Ama birisi sizden önce oraya varmış. Bu diğer yolcu kimdir? Tanıdığınız birinin adını veriniz.

3. Çölde zaman çok yavaş geçiyor ve uzaktan bir kasabanın ışıkları görünene kadar sanki asırlar geçti. Nihayet varacağınız yere geldiniz. Yolculuğunuzun sonuna geldiğinizde neler hissediyorsunuz?

4. Uzun zamandır üzerinde ilerlediğiniz deveyle ayrılma zamanı geldi. Deveden inerken yeni bir sürücü geliyor ve sizin kalktığınız eyere oturuyor. Yeni binici kim? Hayatınızdaki bir başka kişiyi seçiniz

1.sen daha yorulmadınmı allahın devesi...:D

2.tabiiki ablam.

3.işte orada az kaldı hadi bi gayret daha..:)

4.oğlum olur herhalde..:D

1. Haydi oğlum haydi bastır çıkalım şu çölden sana neler alıcam neler :D
2. Kesin beni çekemeyen biridir. Beni görünce suyu bitirmeye bile çalışır tabiki İpek!
3. Mutluluk .. Ama hala adrenalin damarlarımda bir kaç çöl daha aşardım aslında. :)
4. Benim geçtiğim yollardan geçip ders alması gereken bir arkadaşım. ;)

Çalınmış Çilekler için Anahtar;

Çilekler (baştan çıkarıcı kırmızılıkta ve sulu) cinsel arzu ve çekiciliğin sembolüdür. Bu senaryo için verdiğiniz cevaplar sizin yasak ilişkiye vereceğiniz tepkileri gösterecektir.

1- Şehir dışında bir yürüyüşte nefis çileklerle dolu bir tarlaya geldiniz. Mideniz guruldamaya başladı ve etrafta kimsecikler yok . Siz ve bedava öğle yemeği arasında sadece bir çit var. Çitin yüksekliği ne kadar ?
Çilek bahçesinin etrafındaki çitin yüksekliği sizin kendinizi kontrol yeteneğinizin ve cinsel dürtülerinize göstereciğiniz direncin derecesini gösterir. Çit ne kadar yüksekse sizin de savunmanız o kadar güçlüdür. Tamamen kapalı bir çit düşünenlerin takdire şayan bir sınırları vardır. Çileklerin sadece çıtalar arası diz yüksekliğinde iple çevrili olduğunu söyleyenleriniz aşk alevleri arasında cayır cayır yanma riski taşırlar.
2- Bahçeye girdiniz ve çilekleri yemeye başladınız. Kaç tane çilek yediniz?
Çaldığınız çilek sayısı aşık olduğunuza (ya da arzuladığınıza) inandığınız kişi sayısını gösterir. Eğer bir tane yedikten sonra durduğunuzu söylediyseniz aşk hayatında sadık birisiniz. İki haneli sayılarla cevap verenleriniz ciddi olarak libidolarını frenlemeyi düşünmelidirler. Kimse o tempoda uzun süre yaşayamaz.
3- Birden çileklerini çalmakta olduğunuz çiftçi ortaya çıktı ve size bağırmaya başladı. Kendinizi savunmak için neler dediniz ?
Çiftçiye söylediğiniz sözler yasak bir ilişki sırasında yakalanırsanız söyleyeceğinize eşittir. Sizin özürünüz neydi? "Özür diliyorum. Söz veriyorum bir daha yapmayacağım." Kimi zaman itiraf etmek ve iyi davranmaya söz vermek paçanızı kurtarmak için en iyi yoldur.
"Çok güzellerdi. Elimden bir şey gelmedi." Aslında elinizden bir şey geldi; başkasının çileklerini yediniz! Ama dürüstlük en iyi davranış şeklidir. George Washington için işe yaramıştı, kim bilir belki siz de bir gün başkan olursunuz.
"Çilekler harikaydı! Birkaç tane daha yiyebilir miyim?" Çiftçilerin av tüfekleri vardır. Eşlerin boşanma avukatları. Neyse ki sözlerinizi değiştirmek için hala şansınız var.
4- Tüm olan biteni bir kenara bırakıp söyleyin, çileklerin tadı nasıldı ? Ve çilek çalma maceranız sona erdikten sonra kendinizi nasıl hissettiniz ?
Maceranızı ve çileklerin tadını açıklayıcı sözleriniz geçmiş ilişkiniz hakkında düşüncelerinize eştir.
"Aslında göründükleri kadar lezzetli değillerdi. Bütün bunlara değmezmiş." Çoğu yasak ilişki için doğru sözler. Bu da bir tecrübe oldu diye düşünün ve geçmişte bırakın.
"Çok tatlıydı! Sulu ve lezzetli! Daha önce hiç böyle bir şey tatmamıştım!" Sizin aşka aşık olduğunuzu söyleyip konuyu kapatalım.
"Çilekler fazla güzel değildi ama tüm olay eğlenceliydi." İstatistiksel bir bakış açısıyla siz suç tekrarlamada yüksek risk grubuna dahilsiniz.

ve yeni soru :)))

KÜLKEDİSİ MASALI
Yoksulluktan zenginliğe doğru düşleri gerçekleşen bir kızın masalı. Külkedisi dünya lüteratürüne ait klasik masallardan biridir. Masaldaki unutulmayacak sahneler arasında sizi en fazla etkileyen hangisidir?

1- Üvey annesi ve kardeşlerinin külkedisine işkence ettiği kısımlar.
2- Perinin külkedisini güzel bir prensese çevirdiği sahne .
3- Külkedisinin saat 12yi vurduğunda balodan kaçış sahnesi.
4- Prensin camdan ayakkabıyı külkedisinin ayağına giydirdiği sahne

Geri