"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kokoloji çölde yolculuk testi

tuanadolunay

Kayıtlı Üye
1. Hiç sonu yokmuş gibi görünen ıssız ve geniş bir çölde bir deveye binmiş gidiyorsunuz. Yorgunluktan bitap düşene kadar deveyi sürdünüz. Sizi taşıyan deveye hangi sözcükleri söylersiniz?

2. Tam susuzluktan öleceğinizi düşünürken çok güzel bir vaha göründü. Ama birisi sizden önce oraya varmış. Bu diğer yolcu kimdir? Tanıdığınız birinin adını veriniz.

3. Çölde zaman çok yavaş geçiyor ve uzaktan bir kasabanın ışıkları görünene kadar sanki asırlar geçti. Nihayet varacağınız yere geldiniz. Yolculuğunuzun sonuna geldiğinizde neler hissediyorsunuz?

4. Uzun zamandır üzerinde ilerlediğiniz deveyle ayrılma zamanı geldi. Deveden inerken yeni bir sürücü geliyor ve sizin kalktığınız eyere oturuyor. Yeni binici kim? Hayatınızdaki bir başka kişiyi seçiniz

1.Allah yardımcımız olsun ne sen ne ben birbirmizi bırakmayak annecim korkuyorum:D
2.Aileden biri olsun farketmez:D
3.Bian önce kurtulmak bu durumdan ya da kendimi bu duruma bırakmak koy vermek:biggrinjester:
4.Sevmediğim insanlık için zararlı biri olurdu herhalde :smash:

1- pardon beyfendi şuradan bir taksim alabilirmisiniz? hoop hopp kaynama yapma bilader! sendemi bürütüs? kalk hacı kalk az kaldı zaten devam et ilerlemeye bak yolu nsonunda soz sana 2 tane deve ayarlicam.. (ee tabi sıcaktan devreler yanında :D )

2- ahh Mert ahh böyle böyle düştün çöllere.. zaten hep boyleleri Ata ismindekileri bulmak zorunda... nedenn beeen! kay yana bende içem sudan :)

3- acıktım umarım börek ve mumkunse frappucino vardır.

4- Oglum. Vay kerata adam olmusta deveye binecekmiş :D

1. ha gayret az kaldı :D
2. bir arkadaşım :D
3. yorgun ve mutlu :D
4. macera peşinde koşan tanımadığım biri :D

1- Hadi şekerim, hadi bitanem

2- Bir arkadaşım, kesin oradadır çok eminim :)

3- Tüm yorgunluğum gider dinç ve rahatlamış hissederim

4- Tanımıyorum, herhangi biri

işte cevaplar :D

1 . Deveye söylediğiniz sözcükler aşkın bittiğini fark ettiğinizde kendi kendinize söyleyebileceğiniz şeylerdir. Şöyle cesaret verici sözler mi söylediniz? “Bir şekilde başaracağız!” ya da “Merak etme, bu sonsuza kadar böyle gidemez.” Yoksa karamsar bir havanız mı vardı? “Kaybolduk, hiç umut yok, sanırım burada öleceğiz.”

2. Psikoloji terminolojisinde vaha, kişinin sorunlarını çözmesini sembolize eder. Burada karşılaştığınız kişi sizi rahatlatmış, size yardım etmiş ya da ileride ihtiyacınız olduğunda yardımını isteyebileceğiniz birisi olabilir.

3. Yolculuğun sonunda vardığınız kasaba kırık kalbiniz iyileştiğinde duygularınızın yeniden yola girmesini sembolize eder. Kasabaya vardığınızda hissettikleriniz biten aşkınız hakkındaki gerçek hislerinizdir.

4. Yeni binici sizin gizlice rekabet, kıskançlık hisleri beslediğiniz ya da için için kızdığınız birisidir. İsmini verdiğiniz bu kişi aşkta bir rakibiniz mi, yoksa bir zamanlar kalbinizi kırmış olan birisi mi?

güzelmiş :D
bende kitabı var, ama cevaplarımdan da anlaşıldığı gibi oyunbozanlık yapmadan cevapladım :D
teşekkürler tuanadolunay :D

ben teşekkür ederim bende de iki kitabı da isteyen olursa daha fazla soru da ekleyebilirim çok eğlenceli oluyor :)

Kizima uyguladim cevaplar soyle
1-I love you baby keep it moving ( seni seviyorum yoluna devam et)
2- Annem ( yani Ben) kurtulamayacagim bu kizdan
3- rahatlik
4- evin kopegiyle rekabette !!!!!
Guzel bir testti.

Bu testi daha önce çözdüm.Testin yanıtlarını unuttuğum için , aynı cevapları yazacağım.

1.Devam et hadi az kaldı :) :)
2.Erkek arkadaşım
3.Çok mutluyum.Sabırsızlanıyorum :)
4.Annem ya da babam ... aynı anda binsinler :) :)

Geri