"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Klavye delikanlılarının dikkatine

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klavye delikanlıları heryerde...hepsinin kökü kurusun bulundukları forumları batırıyorlar resmen

Helal olsun boyleleri savcılık lafını duyunca bile korkuyolar sanal delikanli bunlar hepsinin köküne kibrit suyu.

Real hayatta yüzümüze karşı gıkı çıkamayacak insanlar sanalde arslan kesiliyorlar.Aynı durumu geçen ki bir yorumumda dile getirdim.Hakaret,dalga ne isterseniz var.Klavyeden sallıyorlar.Bu tıpkı,belinde silah elinde bıçakla dolaşıpta ben bileğime güveniyorum demek kadar saçma bir durum.Sayın yule böyle bir konu açtığınız için teşekkür ederiz.Umarım kimse saygı çerçevesinin dışına çıkmayı denemez bir daha.

Ya arkadaşlar olmuş bitmiş bir tartışma üzerinden neredeyse iki sene geçmiş konuyu hortlatmanın anlamı nedir? :/

Kolay gelsin :) Sayın Yule Tavsiyem Ne Olursa Olsun Geri Adım Atmayın Tamam Bizde Küçük Olduk Ama Lafımızı Bildik Sonuç Olarak ;)

Bunlar ne oluyor şimdi sayın Yule yeni nesilin modem üstüne koyulmuş tesbihle internet delikanlılığı mı :) ancak kendini bilmez insan içine çıkıp korkak tavırlarla kendinden nefret etmiş insan demeye bin şahit isteyen bu gereksiz nüfus fazlalığı internete girip sinirlerini düzgün insanlardan çıkartmaya çalışıyorlar böylelerini ıslak havluyla döveceksin ki akılları başlarına gelecek kusura bakmayın lütfen biraz ağır olduysa banada çok denk geldi böyleleri.Herşey müstahak bunlara.

Geri