yule
Yönetici
Ara ara bazı kendini bilmez, kişiliksiz ve karşımıza çıkamayacak karakterde, korkak ve yaptığı hareketin sonucunu bilmeden hareket eden bazı kişilerin sözlü ya da yazılı saldırılarına maruz kalıyoruz. Bu kişiler bizim bu saldırılara maruz kaldığımız zaman birçok kişinin bazı bilgilerine bir şekilde ulaştığımızı bilmiyor olmalılar. Bu yapılan hakaretlerin karşılığı olarak, anında bütün yazışmaların yazılı kopyasını aldığımı ve fotoğraflayarak cumhuriyet savculuğına suç duyurusunda bulunduğumu ve hakaret davası açtığımı birçok kişi bilmedne hareket ediyor sanıyorum. Daha sonra dava sürecine gittikten sonra ve şikayet dilekçemi verdikten sonra pişman olup ağlayıp zırlayıp, yok benim annem hasta, yok benim psikolojim bozuk, yok bende şu var, yok bende bu var gibi sebepler ile yeniden iletişime geçip şikayeti almamız için yalvarmaya başlıyorlar. Kıyamıyoruz ve şikayetmizi geri alıyoruz. Bunun gibi emsal gösterilecek birçok dava açtığımı ve şikayette bulunduğumu bilmenizi istiyorum öncelikle.
Bu klavye delikanlıları lütfen dikkatlice okusun bu yazdığımı ve geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bundan sonra yaşı ne olursa olsun, ne gibi bir hastalığı olursa olsun, nasıl bir psikolojiye sahip olursa olsun umrumda olmaksızın bu kişileri süründüreceğimi bilsin herkes. Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir. Bu bir uyarı değildir. Bu bir duyurudur. Herkes bundan sonra yapacağı eylemlerin karşılığını düşünerek hareket etsin istiyorum. Bu konuda artık kimseyi uyarmayacağım.
Tüm gizlimabet üyelerinin dikkatine...
Bu klavye delikanlıları lütfen dikkatlice okusun bu yazdığımı ve geri adım atmayacağımı herkes bilsin. Bundan sonra yaşı ne olursa olsun, ne gibi bir hastalığı olursa olsun, nasıl bir psikolojiye sahip olursa olsun umrumda olmaksızın bu kişileri süründüreceğimi bilsin herkes. Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir. Bu bir uyarı değildir. Bu bir duyurudur. Herkes bundan sonra yapacağı eylemlerin karşılığını düşünerek hareket etsin istiyorum. Bu konuda artık kimseyi uyarmayacağım.
Tüm gizlimabet üyelerinin dikkatine...