"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kizdan hoslanmadimi kizin hoslandigini anladi mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sema1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arkadass down sendromlu olabilir arkadaslar. Bir saniye dusundum de benzer durum basimiza gelmisti bu ne bicim yazi demistim is yerinde sonra ogrendim ki engelli kadrosundan alinmis downsendromlu arkadasti. Hani oyleyse uzuluruz sonra. Degilse durum feci

Sanırım bu arkadaş hastanede kalıyor bahsettiği kişiler hastanedeki hemşire kız ve hasta bakıcı veya güvenlik olan oradaki işlere bakan genç bir oğlan hastahanede aynı odada kaldığı başka bir kız arkadaşı var ve oradaki adam bu kızlarla ara sıra ilgileniyormuş bahsettiği olayda sanırım odalarındaki dolabın anahtarını kaybetmiş ve bu beyefendiye tokasının kaldığını söylemiş o da dolabı bir şekilde açıp tokasını vereceğini söylüyor. Bu bey hemşire hanıma Zehranın durumunu sorduğu için ve ilgisinden dolayı Zehra bu beyden hoşlanıyor sema ise Zehranın oda arkadaşı onun adına burda sizce bu bey kızdan hoşlanıyor mu veya Zehranın ondan hoşlandığını anlamış mıdır? Benim cevabım ise bu arkadaş zehradan hoşlanmıyor yalnızca iyi niyetle size ilgi gösteriyor Zehranın çok fazla gördüğü biri olduğundan ona karşı birşeyler hissedip beklentiye girmesini de normal buldum umarım doğru anlamışımdır yardımcı olabilmişimdir.

Hoşlanıyor, ya da hoşlanmıyor bize ne? Böyle fasa fiso konular için değil bu forum. Esra Erol mu burası? Normalde ben, konu açan kişinin üzerine nedenli, nedensiz gelinmişse konu açanı savunurum ama, konu açan kişi belli ki, böyle alakasız, saçma bir konu açarak, ve anlaşılmayacak şekilde yazarak forumla aklınca alay ediyor. Ya da kafası güzelken yazdı. Şimdi, lütfen sizde bu yorum yapan arkadaşlara kızma lüksünü kendinizde bulmayın, dalga geçer gibi konu açtığınızdan mütevellit, dalgaya alınıyorsunuz.

Ölmek isteyen bir kaç arkadaş vardı,bir bardak çayla bu yorumlara alalım.

Muhtemel boğularak can verir(y)

bkz: ölü yıkama ve kefenleme
bkz:cenaze işlemleri
bkz:mezarlıklar müdürlüğü

Geri