Ruthbarbar
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar her gece olduğu gibi sabaha kadar camda görüşüyordum kız arkadaşımla, 3 gündür böyle bir durum var bahsetti bana uyuyamıyordu korkuyordu bu sabahta ezandan sonra korktuğnu söyledi.Ben teselli etmeye çalısıyodum bişey olmicak v.s birden gölge geldi dedi
ne gölgesi dedim camı kapattı.Güç bela telden arayark açtrdım okadar korkuyorduki
onu çağırdığını söyledi hıçkırı hıçkırda ağladı karşımda
çok kötü oldum sesi gitti bi ara konuşamıyordu ne yaparsa yapsın konuşamıyodu zor yazıyordu sesini geri vermesi için kan istediğini söyledi
dua okuyorum ama nasıl okuyorum içim yana yana
gitti bıçak aldı eline göğsüne dayadı kan istediğini söyledi vazgeçirmek için ağlıyorum yırtıyorum kendimi bu sefer boynuna dayanadı bıçağı bastırdı zorluyor beni kanımı akıtınca vericek sesimi diye ağlıyor
onumu dinliceksin benimi dedim çalıdırmış gibiydi yinede beni dinledi ayetel kürsi ihlas nas felak okudum ayetel kürsinin yarısında boğazlanıyormuş gibiydi nefes alamıyordu sonra iyi oldu seside geldi yerine ama sesi kısılmıştı zor duruyodu başında ve gözlerinde bi ağırlık varmış ve hiç bişey hatırlamıyodu kendine geldiğinde göğsndeki bıçak sıyrığını gördü bu sefer yine başladı ağlamaya bi tek kelime htrladığını söyledi kalaman mı ne ona benzer bişey şimd çıktı aklımdan araştırdğmda cin krallarından oldğunu öğrendim ne yapıcaz arkadaşlar musallat olmaya çalısıyor kız arkadaşıma
ben 22 kızarkadasım 24 yasnda çok iyi birer müslüman sayılmayız.Tutamadım kendimi bi ara isyan ettim bana gelmesini söyledim kızı rahat bırakmasını söyledim ,olaylar sırasında kız pc den uzakta olmasına rağmen cam kapanıyordu o kapatıyor diye ağlıyodu kız arkadasım
benimle görüşmemesi gerektiğini söylüyormuş ona cin yardım edin arkadaşlar çok kötü durumdayız muska veya tılsım gibi birşey önereblrmisinz yanında taşıması için ona bişey olursa ben ne yaparım
kızla aramızda çok özel bir bağ var hiç konuşmadan gözlerimize bakarak anlatabiliyoruz herşeyi telepati olarak birbirimize huzur veriyoruz onu o halde gördüğümde çıldırıcak gibi oldum hıçkıra hıçkıra ağlayışı gitmiyor gözümün önünden