"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kitap okuma yarışması kazanma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atiha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atiha

Banlı Kullanıcı
Selamlar bir kitap okuma yarışması var kitap okuyunca sınava girilecek aklıma kalması için ne yapmamı önerirsiniz gerçekten bunu kazanmam lazım hayatımı değiştirebilir bu tamamen lütfen bana yardımda bulunun minnettar olurum.

Ben bu konuda maji, rituel veya rune bilmiyorum ama beyninizin gücünün farkına varmaniz ve kendinize güvenmeniz ogrenme/hatırlama süreçlerini sizin için kolaylaştırır.
Kısacık anlatmak gerekirse 3 bellek sürecinden geçiyoruz
Duyusal bellek> kısa süreli bellek> uzun süreli bellek
Duyu organlarından gelen uyaricilari dikkat sayesinde kısa süreli belleğe aktarırsınız ama burada sonsuza kadar kalmaz. Siz bu uyaricilari (bilgileri) kodlarsaniz, anlamlandirirsaniz, aklınızda kalıcı bir şekilde hikayelestirirseniz sınırsız kapasitesi olan uzun süreli belleğe geçer ve bir daha unutulmaz. O zaman neden birçok şeyi hatırlamıyorum derseniz kodlama/anlamlandirmayi güçlü bir şekilde yapmaniz hatırlamayı güçlendirir. Beyninizin gücüne inanın bir kitabı değil sonsuz kitabı öğrenebilir <3

Ben bu konuda maji, rituel veya rune bilmiyorum ama beyninizin gücünün farkına varmaniz ve kendinize güvenmeniz ogrenme/hatırlama süreçlerini sizin için kolaylaştırır.
Kısacık anlatmak gerekirse 3 bellek sürecinden geçiyoruz
Duyusal bellek> kısa süreli bellek> uzun süreli bellek
Duyu organlarından gelen uyaricilari dikkat sayesinde kısa süreli belleğe aktarırsınız ama burada sonsuza kadar kalmaz. Siz bu uyaricilari (bilgileri) kodlarsaniz, anlamlandirirsaniz, aklınızda kalıcı bir şekilde hikayelestirirseniz sınırsız kapasitesi olan uzun süreli belleğe geçer ve bir daha unutulmaz. O zaman neden birçok şeyi hatırlamıyorum derseniz kodlama/anlamlandirmayi güçlü bir şekilde yapmaniz hatırlamayı güçlendirir. Beyninizin gücüne inanın bir kitabı değil sonsuz kitabı öğrenebilir <3
O bilgiye bir hikaye katmakmı yani kendimize göre şekillendirmekmi bilgiyi ama yine aynı bilgi olacak böyle sanırım anladım dediğinizi teşekkür ederim.

Geri