Kismet Kapanmasi basiret baglanmasi cidden var mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Miel124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ucuz olanlar bir işe yaramaz. 50 binden falan başlıyor gerçek büyüler o da tutma garantisi yok. Bizimle sürekli uğraşan babama musallat olmuş sürekli parasını yiyen bir kadın vardı, ondan kurtulmak için annem bir büyücü bulmuştu. Çok yüklü bir para almıltı yıllar evvel 20 senesi var ..üç asgari ücret gibi bir paraydı hatta annem vermek istememiş ama onu götüren arkadaşı bu hoca dünya çapında biri bu işi çözecek yarısını ben veririm demiş ve vermiş. ama işe yaradı. Büyücü Sadece kalkan yaptığını söylemişti kadına bir şey yaptırmadık ama babamı ona bağlayan büyüleri bozdu ve bir daha bize ılaşamaması için kalkan yamıştı. İşe yaradı ama çok pahalıydı. Ondan önce ucuza bulduklarımız bir işe yaramamıştı. Sanırım afrika’dan malzeme getiriyorum o uüzden oahalı denişti anneme libya’dan malzeme getiriyordu
sizinkisi biraz farklı bir durum sanırım... siz büyü yapmaya değilde , babanıza yapılan büyüyü bozdurmak bir büyücü bulup işlem yaptırmışsınız... büyüyü büyüyle engellemek :unsure:burda zaten temelde problem var gibi... bizim köyde tanınan biri vardı, ilim ehli bir hoca bazen şehir dışından gelenler olurdu, büyüleri bozar, musallatlı hastaları iyileştirirdi pek kimse tanımaz bilmezdi onu... ama asla kimseden tek kuruş almazdı, Allah rızası için yapardı...
zaten yanındakilere hep dermiş ; para için yaparsam tek kuruş alırsam bu İlim benden alınır diye dermiş hep... öldü gitti Allah rahmet eylesin..

Aslında çoğu zaman bunu yapanlar hep en yakınlarımız yada akrabalarımız veya ilişki yaşanılan kişi ve onun ailesinden birileri çıkıyor... Genelde hep böyle oluyor..
Mesela tanıdığım bir kadına yapmışlardı, kadın büyüyü yapanın oğluyla evlendi, büyü bir zaman sonra bir hoca tarafından bozulunca iki çocuğu olduğu halde anında boşandı..(tabi çok detayı var oralara gitmedim)
Yada yine bir tanıdık vardı bunlara büyüyü yapan dayısı ve yengesi.. sırf mal mülk için ve hasta yatalak olsunlar diye.. ciddi güçlü büyüler yaptırmışlar, ailece hepsi hasta oldu falan bayağı sıkıntı badireler atlattılar ki hepsi namazında inançlı insanlar olduğu halde..
Büyü hoca tarafından bozulunca gerçek ortaya çıktı vs...
Hiç ummadığımız insanlar yapar yada yaptırır genelde büyüleri...
Rica ederim ...
Tövbe Bismillah ...hep filmlerde görüyoruz izliyoruz ama siz yazınca hem şaşırttı hem korkuttu ne deyim Allah korusun şerli insanlardan...

Tövbe Bismillah ...hep filmlerde görüyoruz izliyoruz ama siz yazınca hem şaşırttı hem korkuttu ne deyim Allah korusun şerli insanlardan...
Böyle yaşanan çok hadiseler var, sadece bizler bilmiyoruz 😁 yoksa insanımız bu tür şeylerde pekte masum sayılmaz..
Hasedini kinini fesatlığını kıskançlığını bazen dayanamaz dışa vururlar bazen de içten içe sinsice başka yollardan çözmeye çalışırlar

Tesekkur ederim canim denicem ama ama benim bu lise cagindan belli boyleydim anlamis degilm
Beni neredeyse
kimse sevmiyor ve hic bir erkek tarafindan dikkat cekmiyorun görücü dahi gelmiyor ve çok kisi kismetin kapanmis dediler bunun icin ne yapmam gerek ?
Çok detaylı bir konu. Yorumlar çok saçma kimseye kulak asma derim. Hayattaki her şey kader unutma. Çekim yasası, olumlama vs bir yere kadar. Bunların bir önemi ve gücü de yok inan bana. Doğum haritasında bu gözükür, Neden böyle hissettiğin de, sapık erkeklerin seni bulması da vs vs. Güzellik çirkinlikle bir yere varamazsınız. Yaşın çok büyük değildir diye tahmin ediyorum, yaşadığın yerde kendini var edebildiğin kadar var olmaya çalış. Kendini her anlamda geliştir ve aynayı kendine çevir. Dışarıdan bir onay ya da beklenti içerisine girdikçe aradığın ve düşündüğün şeyden çok daha uzaklaşacaksın. Lilith araştır. Çocukluktan kalma travmalarını incele. Erkeği nasıl görüyorsun, senin için erkek ne demek, aşk ne demek, sevgi ve cinsellik ne demek, tabularin neler, sen kimsin ve nerede yaşıyorsun, karşıdan ne bekliyorsun ve karşıdan beklediğin şeyler sende var mı, ilişki hakkında ne biliyorsun, ilişkiye hazır mısın, sorumluluğa hazır mısın,neden görülmek ve sevilmekten korkuyorsun, içindeki korku neden var..... Bunları kendine sor. Eminim bir cevap bulursun. İnle cinle ilgisi yok bunların kendini bilmekle var ama unutma bilsen bile her şeyi değiştiremezsin. İyi günler.

Böyle yaşanan çok hadiseler var, sadece bizler bilmiyoruz 😁 yoksa insanımız bu tür şeylerde pekte masum sayılmaz..
Hasedini kinini fesatlığını kıskançlığını bazen dayanamaz dışa vururlar bazen de içten içe sinsice başka yollardan çözmeye çalışırlar
Büyü yapmasalar bile nazarları ile de insanı kötü etkiliyorlar 😶 ne deyim ya gerçekten çeşit çeşit mahlukat var insan görünümlü Allah korusun

Büyü yapmasalar bile nazarları ile de insanı kötü etkiliyorlar 😶 ne deyim ya gerçekten çeşit çeşit mahlukat var insan görünümlü Allah korusun
''seni neredeyse gözleriyle devireceklerdi'' ayet.... bir peygamberi bile bu kadar etkileyebilen birşeyi , eskiden savaşlarda silah olarak bile kullanıyorlarmış..
Nazar tam olarak nedir bilmiyorum ( güçlü bir büyü mü, psişik bir güç mü yada gözlerden bizim göremediğimiz çıkan bir lazer gücü mü) bilemiyorum ama kesinlikle insanlara büyük zarar veren bir güç... ve Türkiye'de bir huydur bu :) yabani yabani pürdikkat bakma durumu... yada haset etme durumu...
özellikle dikkat çekici biriyseniz mesela uzun boylu yada parlayan bir ten veya renkli dikkat çekici gözler vs o zaman daha çok bu bakışlara maruz kalıyorsunuz maalesef....

''seni neredeyse gözleriyle devireceklerdi'' ayet.... bir peygamberi bile bu kadar etkileyebilen birşeyi , eskiden savaşlarda silah olarak bile kullanıyorlarmış..
Nazar tam olarak nedir bilmiyorum ( güçlü bir büyü mü, psişik bir güç mü yada gözlerden bizim göremediğimiz çıkan bir lazer gücü mü) bilemiyorum ama kesinlikle insanlara büyük zarar veren bir güç... ve Türkiye'de bir huydur bu :) yabani yabani pürdikkat bakma durumu... yada haset etme durumu...
özellikle dikkat çekici biriyseniz mesela uzun boylu yada parlayan bir ten veya renkli dikkat çekici gözler vs o zaman daha çok bu bakışlara maruz kalıyorsunuz maalesef....
Evet dediğiniz gibi nazarın etkisi çok büyük...maalesef bana edilen nazarda çok saçma gelecek ama bende olmayan şeylere Nazar ediyorlar yoksa öyle ahım şahım göze gelecek bir hayatım yok ben de işte buna şaşırıyorum olana değil olmayana göz dikiliyor ...

Evet dediğiniz gibi nazarın etkisi çok büyük...maalesef bana edilen nazarda çok saçma gelecek ama bende olmayan şeylere Nazar ediyorlar yoksa öyle ahım şahım göze gelecek bir hayatım yok ben de işte buna şaşırıyorum olana değil olmayana göz dikiliyor ...
Bence en iyisi fazla insanla muhatap olmamak.. ev harici çoğu yerde işyeri yada dışarıda nerde olursa fazla insanla tanışmamaya ve muhatap olmamaya çalışıyorum hatta ve hatta hiçbir yerde hiçbir insanla göz teması dahi kurmuyorum..
Bana psikolojik olarak böylesi daha ferahlatıcı geliyor..
Bu zamanın insanı, sırf zarar veriyor.. hatta kendisi istemese bile..

Bence en iyisi fazla insanla muhatap olmamak.. ev harici çoğu yerde işyeri yada dışarıda nerde olursa fazla insanla tanışmamaya ve muhatap olmamaya çalışıyorum hatta ve hatta hiçbir yerde hiçbir insanla göz teması dahi kurmuyorum..
Bana psikolojik olarak böylesi daha ferahlatıcı geliyor..
Bu zamanın insanı, sırf zarar veriyor.. hatta kendisi istemese bile..
Özelikle ağır musallatlı olanlarla göz temasından kaçının bağ kuruyorlar. Bana ilgili gösteriyor musallatlilar.. denk geldiklerim göz kontağı kurmaya çalışiyorlar n̈ormalde bile göz teması sevmiyorum ama onlarda acaip korku oluyor içimde.

Özelikle ağır musallatlı olanlarla göz temasından kaçının bağ kuruyorlar. Bana ilgili gösteriyor musallatlilar.. denk geldiklerim göz kontağı kurmaya çalışiyorlar n̈ormalde bile göz teması sevmiyorum ama onlarda acaip korku oluyor içimde.
Bende de aynı şekilde, çok çabuk tesir ediyor.
Ya o gün hasta oluyorum veya şiddetli baş ağrısı veyahut bir hafta on gün o negatiflik sonucu bütün işlerim ters gidiyor ve olur olmaz yere ben yada yanimdakiler durduk yere stres sıkıntı veya sinir harbi yaşıyor kaç defa test ettim ..

Haritanızda toprak elementi azsa, enerjik korumanız zayıftır. Her şeyi hissediyor olsanız bile dayanıklılık düşük olur. Tuz kullanmanızı öneririm. Toprağın kristal formudur, hafızasıdır ve fazla olan ne varsa eritir. Forumda tuz ile ilgili konular olması lazım, özellikle korunmaya dair.. (yanlış hatırlamıyorsam)

Bende de aynı şekilde, çok çabuk tesir ediyor.
Ya o gün hasta oluyorum veya şiddetli baş ağrısı veyahut bir hafta on gün o negatiflik sonucu bütün işlerim ters gidiyor ve olur olmaz yere ben yada yanimdakiler durduk yere stres sıkıntı veya sinir harbi yaşıyor kaç defa test ettim ..
Nazarın en büyük etkileri işte ...korunma dualarını çok okumak lazım

Geri