"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kişiden Doğru Bilgiyi Alma

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Voy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Voy

Kayıtlı Üye
Bu yöntem karşınızdaki kişinin yaşadığı bir olay hakkında istediğiniz bilgiyi almak içindir.Kişinin karşısına oturup doğruca yüzüne bakıp onun hafıza alanına girmeniz gerekiyor.Kendinizi zorlamadan onun o anısının size akacağını bilerek,hissederek kendinizi buna açık hale getirmeniz gerekiyor.Sonra kişiye soru sorun normal yüksek sesle örneğin ;'' Şunu yaptınmı ?Bana sadece evet yada hayır de''.O sırada karşınızdaki kişi size vericeği cevap ne olursa olsun eğer yaptıysa o anı aklına gelicektir.O sırada o anıyı siz onun hafızasındaki görsel ile olduğu gibi kendi anınız gibi göreceksiniz.Anısı nerede geçiyorsa ,zaman dilimi neyse o mekandaki onun gözüne çarpan mesela bir kumaşın deseninin detaylarına kadar görmek mümkündür.Burda önemli olan o kişiyi yaşadığı anıyı düşündürebilmek ve bunu yakalamaktır.Alıntı değildir.
 
Bu konuda başka bir şey yapmadan başarıya mı ulaştınız? Başka bir teknik veya başka bir enerjiye gerek kalmadan?
 
Bilmiyorum benim öyle şeyler için kullanmama pek ihtiyacım olmadı :) .Genelde bana söylenen yalanları yakalamak için kullandım yada aileden birisinin attığı bir kazığı bulmak için .
 
KGB de bu teknigi kulanıyosa %100 saglam bir tekniktir.
Voy paylaşımın için çok teşekkürler.
Saygılarımla .....
 
KGB de bu teknigi kulanıyosa %100 saglam bir tekniktir.
Voy paylaşımın için çok teşekkürler.
Saygılarımla Ahmet.
Bu tekniği değil, bu giriş sadece. Zanlı oturtulur, iki subay bulunur. Ortam karanlıktır. Biri yüzüne dönük oturur. Diğeri arkada ayakta durur. Yüzü dönük subayın sadece gözleri karanlıkta kedi gözü gibi parlasın diye bir ışık oyunu yapılır. Zanlının gözünü kapatmasına izin verilmez.Yaklaşık yarım dakika sonra isterse kapatabilir. Sonra mecburen açar. Arkadaki subay sorguya başlar. Öndeki subay cevapları irdeler. Teknik detaylar istihbari mesele olduğundan ben bilemeyeceğim. Bir yere kadar biliyorum. Teknikleri tahmin etmek çok da zor değil ama söz konusu eski Sovyet araştırmaları olunca işin ,içinden çıkmak zor olur.
 
'Chillout' dogru söylüyorsun sovyetlerin tekniklerini irdelemeye kalksak işin içinden çıkamayız.
Sovyetler gibi zamanın en gelişmiş, en güçlü ülkesinde, daha neler neler bulmuşlardır, parapsikoloji konusu dahil.
 
Geri
Üst