"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırmızı gözlü kedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuna385
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence güzel bir hikaye anlattın dostum. Fakat hikayeye şöyle farklı bir gözle bakarsak cin olabilir. Cinler her türlü şekile girebilme gücüne sahiptirler.

Şuna Benzer;

Ekli dosyayı görüntüle 4223

Aslında bakarsan, endişelenicek bir durum söz konusu değil. Tamam belki korkarsın saygı duyarım buna fakat, onlardan korkmanın bedelini bilirsin belki. Ben bundan yaklaşık 2-3 sene önce neler gördüm anlatsam inanmazsınız hiç biriniz. Fakat anlattığım kişiler vardı inanmadılar bazıları. Bende ondan dolayı inancımı yitirdim. Artık anlatılan bir takım şeyler bana saçma geliyor. Yine de saygı duyarım..

Yönetim notu: Standart yazı rengini kullanmanız gerekmektedir, kırmızı rengini sadece yönetimdekiler uyarı amaçlı kullanırlar. Ayrıca her kelimeye büyük harfle başlamamalısınız, büyük harfler karşıdakine bağırmak anlamına geldiğinden sadece cümle başlarında ve noktalama işaretlerinden sonra kullanılmaktadır.

Bence Güzel Bir Hikaye Anlattın Dostum. Fakat Hikayeye Şöyle Farklı Bir Gözle Bakarsak Cin Olabilir. Cinler Her Türlü Şekile Girebilme Gücüne Sahiptirler.

Şuna Benzer;

Ekli dosyayı görüntüle 4223

Aslında Bakarsan, Endişelenicek Bir Durum Söz Konusu Değil. Tamam Belki Korkarsın Saygı Duyarım Buna Fakat, Onlardan Korkmanın Bedelini Bilirsin Belki. Ben Bundan Yaklaşık 2-3 Sene Önce Neler Gördüm Anlatsam İnanmazsınız Hiç Biriniz. Fakat Anlattığım Kişiler Vardı İnanmadılar Bazıları. Bende Ondan Dolayı İnancımı Yitirdim. Artık Anlatılan Bir Takım Şeyler Bana Saçma Geliyor. Yinede Saygı Duyarım..

Lütfen mabet kurallarına bakın.Renkli harf kullanımı sadece mabet yöneticilerine hastır. :) Standart rengi kullanmalısınız. :)

Bana da bizim mahalledeki köpek yattığı yerden göz kırpmıştı yada ben halüsinasyon mu gördüm bilmiyorum bazen oluyor böyle algı yanılmaları da her ihtimali düşünmek lazım ;)

2 gün önce saat 22.00 dan önce markete gitmek için evden çıktım. Tam çöp kutusunun yanından geçerken birinin B**** (adım b****) dediğini duydum. Kafamı çevirirken çöp kutusunun üstünde sarı kabarık tüylü normalden biraz büyük bir kedi gördüm. Direk suratıma bakıyordu. Baktığımda gözlerinin kırmızı olduğunu fark ettim. Ama böyle parlak bir kırmızı değil. Mat bir kırmızı turuncu karışımlı gibi bir kırmızıydı. Biraz korktum ve etrafıma baktım sesin sahibini bulmak için. Hiç kimse yoktu. Kafamı geri çevirdiğimde kedi orada değildi. Çöpün etrafını dolaştım ses yaptım hatta pisi pisi bile dedim çünkü gerçek değildir bir daha bakayım diye uğraştım. İlginç olan şu her zaman boynumda bana özel yapılmış bir muska taşırdım. Banyodan çıktığım için takmamıştım.
işte bunun için çöp tenekesinin yanından geçerken besmele çekilir. kesinlikle bie cindir o gördüğün. ismini ******* şeklinde verdiğin iyi olmuş isimlerinin paylaşılmasından yada söylenmesinden hoşnut olmazlar.

Arkadaşım sadece yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istedim, tuna385 nickli arkadaş kendi ismini verdiği için mod lar tarafından ismi editlenmiştir. Yoksa bir cin-i ismi vermiş değil arkadaş.

Bazı kediler etraftaki enerjileri algılar hemde kuvvetli bir şekilde bende gördüm hemde iki tane biri kırmızı diğeri yeşildi hemde çok parlak yeşil o sırada yapabileceğin en iyi şey dua oku beynini rahatlat en fazla bir dk felan gözlerine bak kedinin ama yaklaşma arkadaşların dediği gibi cinde olabilir ama büyük ihtimalle o an ki enerjin yüksekti kedi de onu hissetti sadece gözlerine bak ve benden uzak dur de öfkeli bak mutlaka üzerinde baskı kurmaya çalışıyordur. Sesi de kulağında yankılanmış olabilir bazen banada oluyor biri senin hakkında konuştuğun zaman enerjin yüksekse duyabilirsin

Belki cin olabilir.Bazı kaynaklarda cinlerin kedi kılığına girebildiğinden bahsediliyor.Ayrıca ben muskanı asla çıkarmamanı tavsiye ederim.Banyoya girerken çıkarabilirsin,çıktığın gibi hemen takmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri