"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırmızı gözlü kedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuna385
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tuna385

Kayıtlı Üye
2 gün önce saat 22.00 dan önce markete gitmek için evden çıktım. Tam çöp kutusunun yanından geçerken birinin B**** (adım b****) dediğini duydum. Kafamı çevirirken çöp kutusunun üstünde sarı kabarık tüylü normalden biraz büyük bir kedi gördüm. Direk suratıma bakıyordu. Baktığımda gözlerinin kırmızı olduğunu fark ettim. Ama böyle parlak bir kırmızı değil. Mat bir kırmızı turuncu karışımlı gibi bir kırmızıydı. Biraz korktum ve etrafıma baktım sesin sahibini bulmak için. Hiç kimse yoktu. Kafamı geri çevirdiğimde kedi orada değildi. Çöpün etrafını dolaştım ses yaptım hatta pisi pisi bile dedim çünkü gerçek değildir bir daha bakayım diye uğraştım. İlginç olan şu her zaman boynumda bana özel yapılmış bir muska taşırdım. Banyodan çıktığım için takmamıştım.

Cinler kedi kılığında bedenlenebiliyor. Kesin cindir demiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var. O her zaman taktığınız muskanızı yine takmanızı öneririm :)

Yourichi-san'dır o :P

Bence o muskayı hiç çıkarma ama neden yapıldığını da araştır ailenin soyunu falan cinlerle ilişkisi olanları..

2 sene önce bizim cama gelmişti gece bi kedi acıdım seveyim süt vereyim dedim aldim içeri sırnaşmaya başladı bu bana bi 5 dakika sonra farketmiştim gözleri kıpkırmızıydı dua falan okudum dik dik bakmaya başladi suratima sopayla kovalamıştım gerçi cinde olsa can korkusu var demekki :D

o muskanı hiç yanından ayırma bence.büyük ihtimalle cindir.hem normal kediden büyük olması hemde gözleri kırmızı olması anormal.ve kedi aniden kayboluyor.ilginç gerçekten

Muskanın yapılma sebebi küçüklükten beri gördüğüm uyur veya uyanıkken olan düşlerdir. Doktorlar çare bulamayınca hocaya gitmiştik. Aile mevzusuna da gelince pek araştırabileceğimi bilmiyorum böyle sorular sormak biraz ters düşer yada nasıl şeyler soracağımı söyleseniz daha iyi olur. Ama bildiğim tek bir şey var babaannemin evlerinin altında yapılırken saç ve dişler bulunduğudur. Bursada evleri eskiden oralar cephe olduğundan dolayı.

Peki görünme sebebi nedir? Yani ne için? Yada benim yaptığım yanlış nedir? O ne yapabilir?

Kusura bakma ailemdekiler beni deli olarak gördüğü için istediğim gibi soru soruyorum :D Ama çekinme bence nede olsa ailen...Annene falan sor ailede deli olan veya falcı var mıydı?

Kedilerin hayvanlarin hatta insanlarin gözleri isiga maruz kadiginda kirmizi görünebiliyor,bu durumu hemen cine baglamasakta olur bence :)

Kedilerin hayvanlarin hatta insanlarin gözleri isiga maruz kadiginda kirmizi görünebiliyor,bu durumu hemen cine baglamasakta olur bence :)

Aslında doğru olabilir..Kediler hızlı hayvanlardır hemen kaçarlar fakat ona ismi ile seslenmiş birisi ve galiba o ses tanıdık değildi..En iyisi muskayı bir kaç gün çıkar yine böyle şeyler olursa tekrar konuşalım..

Benim evimde 4 senedir baktığım bir kedi var, kara kedi ve gözleri kırmızı. Bayağı dolgun bir kırmızı. Doğuştan iki kulağı da kırık. Ama şimdiye kadar hiç garip bir tavrını görmedim. Kimse sevmez onu benden başka, korkuyorlar. Haklılar da. Ama 4 senedir bir an bile uzaklaşmadı yanımdan. Ve çevremdeki birçok insanı sevdiğimden daha çok seviyorum onu. :)

Kedi muhabbeti yaptım spor salonundan dönerken, bisikletle gidiyordum, yerde kedi vardı araba vurmuş, üstünde de başka kedi ciftleşmeye calışıyor, ölmüş hayvan. O garip bu hayvanlar

Aslında doğru olabilir..Kediler hızlı hayvanlardır hemen kaçarlar fakat ona ismi ile seslenmiş birisi ve galiba o ses tanıdık değildi..En iyisi muskayı bir kaç gün çıkar yine böyle şeyler olursa tekrar konuşalım..
Benim korkarım onu denemeye önceden de başıma gelen şeyler yeterince ürkütücüydü zaten :)
Deli veya falcı olayını sorarım.
Işıkta parlama olayını biliyorum ama böylesini daha önce görmediğimden dolayı yazmak istedim. Bunu sorabilmek için üye oldum zaten bilmiyorum bakılabiliyor mu üyelik tarihim ama dün üye oldum. Başka sitelere baktım cevap var mı diye bulamadım. Tek cevap verebilecek yer burasıdır diye düşündüm.

Yönetim notu: Argo kelimeler kullanmayınız!

Kediler spiritüel yönden en farklı hayvanlardır.Bu yönden de bakarsak kedilerin gizemli hareketleri olması normaldir. :) Gözlerinde perde bulunmuyor. :) Ve göz rengi konusuna gelirsek aşırı derece mavi ya da göz bebekleri beyaza yakında renkte olan kedilerde bulunuyor.Bence kırmızı olanlarında olması normal . :)

Kedi muhabbeti yaptim spor salonundan dönerken bisikletle gidiodm yerde kedi vardi araba vurmuş üstündede başka kedi ciftleşmeye calisio ölmüş hayvan o.O garip bu hayvanlar
Kedilerle ilgili bir çok efsane biliyorum. Şeytanın sağ kolu gibi. Yada öbür tarafla iletişim kurmak onların gözlerinden geçer gibi. Ya da ilk tarihlerden beri var olup sürekli güçlenen bir hayvanlar oldukları gibi. İnsanların sıkıntıları dertlerini giderebildikleri gibi(negatif enerji). Ayinlerde kullanıldıkları gibi.

Normal ise iyi sıkıntı etmeme gerek yok. Ama öyle çoğu şey üst üste gelince hiç normal gibi gelmedi bana.

kedilerle ilgili bir çok efsana biliyorum. Şeytanın sağ kolu gibi. Yada öbür tarafla iletişim kurmak onların gözlerinden geçer gibi. Ya da ilk tarihlerden beri var olup sürekli güçlenen bir hayvanlar oldukları gibi. İnsanların sıkıntıları dertlerini giderebildikleri gibi(negatif enerji). Ayinlerde kullanıldıkları gibi.

Şeytanın sağ kolu falan alakasız ... Kediler divination da yani kehanette kullanılır.. Durugörü çalışmalarındada kullanılır bir başka boyuta geçmek için. İnsanların sıkıntıları normal hayvanlarda gideriyor , sadece kedi değil. Ayinlerde de laveyciler kediyi kullanıyor kediyi kesiyorlar vs. falan zaten o sapkınlıktır satanizm ile alakası falan yoktur, şarlatanlıktır.

Hocam dediğiniz gerçekten çok riskli, olur mu öyle yahu? Yani şimdi mesajlarıma bakarsanız Ayete-l Kürsü'den durmadan bahsettiği mi göreceksiniz. Baktın yanında muska yok Ayete-l Kürsü oku seni 30 gün boyunca korur rözırvıd yani :D Kedilerin gözünde perde yoktur.Yani köpekler ve kediler öyle 3 harfli gördüğünde oraya gözlerini diker.Yani o varlık senin yanında da olabilir (Korkma elini tutarım :D :D ) Yani senin yanında olup ismini söylemiş olabilir o 3 harfli. Dediğim gibi muskayı yanından ayırma ve Ayete-l Kürsü oku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri