"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kırışıklık Maskeleri :)

şinçeyank

Kayıtlı Üye
1.Bir tatlı kaşığı pastane mayası, bir çay kaşığı toz polen ve bir tatlı kaşığı sütü karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı cildinize uygulayın.

2.Bir tatlı kaşığı kaymak, bir tatlı kaşığı esmer şeker ve bir tatlı kaşığı süt tozunu karıştırıp temiz cilde sürün. 20 dakika böylece bekleyin.Ilık su ile durulayın.

3.Buğday unu, bir kaşık zeytinyağı, bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı kırmızı şarabı karıştırıp, yüzünüze uygulayın. En az 20 dakika temizlemeyin.

ALINTI

Heleki benim daha fazla ihtiyacım olacak:)Ve bu maskeler gerçekten işe yarar mı acaba?Deneyen var mı?

"Buğday unu, bir kaşık zeytinyağı, bir yumurta sarısı, bir tatlı kaşığı kırmızı şarap" olan maskeyi ben denedim ve yüzüm nasıl gerildi anlatamam. Kırışıklık yok aslında yüzümde sırf meraktan yapıyorum ama çok gerilmişti yüzüm ve herhangi bir yüzümde hasar yapmadı. Bazı maskeler hassasa cildiniz reaksiyon gösterebiliyor. Benimkide hassas ama hiç bir şey olmadı güvenle deneyebilirrsiniz :)

Kırışıklık için en iyi çözüm yüzünüzü bir sıcak bir soğuk su ile yıkamaktır. Daha doğrusu kırışıklığı önlemek için.

Ama bir sıcak su bir soğuk suyla yıkamak cildi kurutabilir sürekli şekilde yapılırsa bunun yerine günde en az 2 litre su içilmesi daha mantıklı olabilir bana göre :)

Bende henüz kırışıklık yok gibi Ama kısa sürede başlıyacaktır.Yaşım geldi:)Allah'dan yükselenim başak..Merküri etkisi insanı tez yaşlandırmaz.Ama belli de olmaz.Ben bu kafayla çabuk yaşlanırım:)

Geri