"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kinezilerle ilgili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ufulij
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufulij

Kayıtlı Üye
Kinezilerle ilgili bir şey sormak istedim.Örnek olarak pyrokinezide iyi derecelerde ustalaşırsak acaba ateş ellerimizin arasında kontrol edebilirmiyiz.(Elimize temas etmeden ellerimizin arasında yaratabilirmiyiz.)Yada aerokinezi ile sert rüzgarları istediğimiz yönde yönlendirip kullanabilirmiyiz.Kinezilerin en son doruk noktasında hangi özellikleri yapabiliriz.Bunu bilmek istiyorum.

Merhabalar..

Öncelikle demek isterim ki kimse yanlış anlamasın, ben katılmıyorum bu yok 4 yıl yok 10 yıl yok ömürlük vs. demelere..

Çünkü bu işler beyin ile yapılıyor ve herkesin beyni bir değildir. Herkes aynı mertebede değildir.

Olabilir neden olmasın, sadece kolay şeyler değil. Atıyorum pipet döndürme gibi kolay bir şey değil, kendini iyi geliştirmen gerekir.

Kolay gelsin.

Ömrün yetse de o noktada bunlarla uğraşacak kadar düşük ve ya bunları önemsemeyecek kadar yüksek bir bilinç seviyesinde olacağını, garanti ederim. O bilinç seviyesine ulaşmadan zor.

Geri