"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kim Ücretsiz Tarot Kartları İster?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Osiris

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

Bu ay elele kadın dergisi ''Klasik Tarot'' hediye ediyor. Kartlar minik ve metal kutuda. Merakı olanlar kaçırmasın ya da koleksiyoncular.

Tarotla ilgilenen erkeklere bile kadın dergisi aldırabilen bir dergi olacak Elele dergisi sanırım :) Teşekkürler Osiris. Geçmişte tarotla ilgilendiğim zamanlar olmuştu ama deneyimler pek iyi olmayınca ve kartlarda sırra kadem basınca bırakmıştım ilgimi. Belki senin sayende tekrar denerim :)

Ben hiç anlamam ama tarot kartlarını çok merak ettim dergiyi kaçırmayayım bari :) Bilgi için teşekkürler osiris

Tarotla ilgilenen erkeklere bile kadın dergisi aldırabilen bir dergi olacak Elele dergisi sanırım :) Teşekkürler Osiris. Geçmişte tarotla ilgilendiğim zamanlar olmuştu ama deneyimler pek iyi olmayınca ve kartlarda sırra kadem basınca bırakmıştım ilgimi. Belki senin sayende tekrar denerim :)

Deneyin =)

Ücretsiz tarot kartları veriyor fakat kartlarla beraber verilen kartların anlamlarını içeren kitapçık eksik sayfalarla dolu. Mesela aldığım dergiden çıkan kitapçık 16. sayfadan 49. sayfaya geçmiş.

Ben kendi tarotlarımdan ayrılmıştım. Bu tarot hiç mi peşimi bırakmaz, arkadaşım derginin verdiği kartları almış. Sonra bende kaldı ve bana hediye ettiğini söyledi. Her ne kadar elle imalatı olsa da, aşırı bir bağ yakaladım kartlarla. Ayrılamıyorum, her ne kadar orjinal kartlar istesem de.

Bu kartların asıl anlamları geçmiş zamanki gizli büyücülük okullarında okült eğitim veren büyücüler tarafından gizlenmiştir, çeşitli destelerin açıklamalı kitaplarında en önemli bilgi yani kart kombinasyonları bölümüne yeterince değinilmemiştir. Halbuki 2 kartla bile açabilirsiniz falı...önemli olan hangi kartın hangi konumda olduğu ve hangi karttan önce ya da sonra geldiği ve bakanın gerçekten o anda durumu nasıl yorumladığıdır...Gerek asıl anlamlarına ulaşamamız gerekse toplam 78 karttan oluşması 7+8=15 yaparki bu da şeytan kartının numarısıdır (nedeniyle verimli bulmuyorum) kiminle işbirliği yapıldığı bellidir. İslam dinine mensup arkadaşlarımın bu bilgiyi de göz önüne alarak hareket etmeleri gerekmektedir.

Geri