darkman05
Kayıtlı Üye
Sevgili büyüklerim ,küçüklerim ben 2014'ün ağustosundan,2015'in nisanına kadar 8 ay gibi bi süre ile 45 kg verdim şükürler olsun . Aslında kilo vermek çok basit ama ne kadar kiloluysanız kilo vermek yağ yakmak daha kolay mesela ben 125 kiloydum 85 düştüm 85 den 80 falan düşcem 85 den 80 düşmek biraz zorlaştı yağ kalmadığından kalori daha fazla harcamak gerekiyor o yüzden ne kadar kilolu iseniz yağ yakmak daha kolay ek otlar alıcaz her sabah uyandığımızda suyla karıştırıp içicez çok güzel yağ yaktırıyo hiç spor yapmadan sadece iş yerinize okula falan yürüyerek gidin sabahları veya akşamları farketmez biraz yürüyün çekebildiğniz kadar mekikde çekin yemeklerden sonra ben buraya anlatmıcağım merak eden olursa özelden bilgilendirirm çünkü reklam vermek istemiyorum bi kaç ürün almanız gerekiyoda otlar dediğimde ondan bahsediyodum .
Eğer kilo problemi olan varsa bana özelden yazabilir yardımcı olurum herkeze kolay gelsin :hurray:
Eğer kilo problemi olan varsa bana özelden yazabilir yardımcı olurum herkeze kolay gelsin :hurray: