"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kesik kesik kareler

görkem35

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ara sıra yaşadığım ve anlam veremediğim bir olayı sizlere anlatmak, ne olabileceği hakkında yorumlarınızı isteyeceğim.
Bir konu hakkında yada bir sözden yola çıkarak düşünmeye başlıyorum kendi kendime beynimin içinde yorumlar yapıp o konuyu irdeleme başlıyorum. Konu önemsiz herhangi bişide olabiliyor. Konuya iyice daldığım sırada saniyeler içinde, bir anda bazı karaler geliyor ve düşündüğüm şeyler o karelerle ilgili şeylere dönüşüyor. Bunu fark ettiğim zaman aniden kayboluyorlar ve ne o an gördüğüm şeyleri ne de ilk önceki düşündüğüm konuyu bir süre hatırlayamıyorum. Uzun çabalarım sonunda ne düşünüyordumda buralara nasıl geldim diyerek ilk konuyu hatırlayabiliorum. Ama o görünen kareleri ve o anki düşünceleri hiç bir zaman hatırlayamıyorum ve debana tanıdık gelmiyor. Nasıl anlatsam sanki benimle alakasızmış gibi hissediyorum.

Evet gündüzleri herhangi bir konu üzerinde düşünürken oluyor.

Bu durumun neden olabileceği hakkında, beni yönlendirebilecek bir arkadaş yok mu? :(

Sorunuzu psişik yeteneklere taşıdım. Yaşadığınız durumlar henüz kontrolsüz vizyon parçacıkları olabilir. Önce geçici ve anlamsız parçalar olarak kalmasını istemiyorsanız, farkındalığa, psişik yetiler konularına, özellikle duru görü konularına ağırlık vermenizi öneririm.

Zamanla kontrollü ve daha anlaşılır yaşanabilirse, duru görü olması olası görünüyor.

Sevgi ve ışıkla...

Çok teşekkür ederim yönlendirmeleriniz gerçekten benim için önemli. Bu doğrultuda ilerlemeye çalışıcam. Hiç bir zaman o görüntüler üzerinde durmadım, anlamsız ne olduklarını hatırlayamadığım için. Ama her zamanda aklımın bir köşesinde neden bunların olduğunu sorguluyordum. Konuyu taşıdığınız içinde teşekkür ederim.

aynı şey bendede oluyo.. durugörüye yöneldim yeni başladım ama bir iki çalışmam yeni olmama ragmen gerçekleşti

Geri