"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kesif Ayetleri Hangileridir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ibis73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibis73

Kayıtlı Üye
Havas calismasi yapilirken kesif ayetlerine ihtiyac duyuluyor , acaba kesif ayetlerini bilen varmi . duyduguma göre 20 adetmis .

Necm 58
Kaf 22
burç 86.9
Zuhrut 43.80
Al-İ imran 3.118
Tevbe 9.16
Mülk 14
Yasin 53
Tövbe Son 3 Ayet

Bir çok siteye baktım bunlar var

kardesim evet bende internette aradim kaf süresive necm süresinden baska bulamadim . yanliz diger yazilanlar süpheli geldi. uzman arkadaslar varsa cem arkadasimizin yazdigi ayetlerin kesif ayeti olup olmadigini söylesin lütfen. havas calismasi yapan insanlar icin kesif ayetleri mutlaka bilinmelidir

Tüm Keşif ayetleri verilmez sebebi bazıları bir hoca kontrolünde okunamalı ki okunmazsa sonu hüsran ile biter

Ben şöyle biliyorum .Hangi keşif ayetinde hangi özellikten bahsewdiliyorsa bu ayetlere devam edende o açılım oluyor .Mesela Zuhruf suresi 80.ayette:''Yoksa onlar bizim sırlarını ve gizli konuşmalarını işitmediğimizi mi sanıyorlar?Hayır,işitiriz ve yanlarında bulunan elçi meleklerimiz de her yaptıklarını yazıyorlar.''deniyor,buna devam eden bütün gizli konuşmaları bilir ,işitir , insanların sırlarına vakıf olur ve bu kayıtları yazan melekleri görür ki ,her bünye buna müsait değildir.İnsanın başına türlü haller gelebilir.Onun için bilip bilmedik bu ayetlerle meşgul olmak insana faydadan çok zarear getire bilir .Sevgiyle...

Az ya da çok okumak değil de ,konu hakkında iyice bilgili olmak , sonra işleme girmek lazım diye düşünüyorum sevgili ibis73..

Geri