uyarın için sğl dstm . bazı dengesizler sana laf sokmaya çalışmaktan asıl amacının onları böyle büyü gibi şeylerden uzak tutup kendilerine zarar vermelerini engellemeni anlayamıycak kadar bilinçsiz olduklarından dolayı pek umursanmadı başlığın . ama yinede sağl .
İki üstte yazdığımı okursanız,farklı ilgi alanlarına sahip insanların foruma katıldıklarını belirtmiştim..Ama amacınız bana karşı birşeyler yazmaksa kolay gelsin..
ben dingonun ahırıyla büyü okulu değildirden başka birşey göremiyorum...geriye dönüp ne için tartıştığınızı bir kere okur musunuz?sen benle öyle konuşma yok şöyle konuşmainsan tebessüm ediyor emin olun okuyunca...şu tartışmayı bıraksakda daha güzel bir konu hakkında tartışsak?hadi tartışıyoruz siz haklısınız elinize ne geçti?hadi ben haklıyım elime ne geçti?dur bir bakayım elime birşey geçmemiş demekki boşuna tartışıyoruz...
Ne geri adım atması?Dingonun ahırını diğer kişi yazmış idi.Ama sanırım siz de çiftçiliğe meraklısınız galiba...En baştan bir daha okuyun isterseniz..Bu arada formu başlatan kişi nerde?Cevaplaması gereken sorular vardı..
Ne geri adım atması?Dingonun ahırını diğer kişi yazmış idi.Ama sanırım siz de çiftçiliğe meraklısınız galiba...En baştan bir daha okuyun isterseniz..Bu arada formu başlatan kişi nerde?Cevaplaması gereken sorular vardı..
Mevzu uzadıkça, konuyu açan arkadaşımızın neden "kendinize dikkat edin" dediğini anlamaya başlıyorum...