kendimi kendime dik dik bakarken gördüm.

noheadrequired

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Mar 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Merhabalar değerli gizlimabet üyeleri!

Bu sabah saat 7:30 civarları uyudum, lakin saçma bir rüya gördüm eskiden konuşmadığım insanlar ve çok samimi olduğum insanlar bir anda evin salonuna ışınlandı sanki. Salon o kadar kalabalıklaşmıştı ki artık nefes dahi alamayacak duruma gelmiştim.

Dışarıya çıkıp hem hava almak hem de bi' sigara yakar kendime gelirim derken, kendimi odamda yatağımda uzanırken buldum. Birisi odamın dışında homurdanarak derin derin nefes alıp veriyordu. pff diyerek sol yanıma uzanayım derken o esnada olan oldu.

Bu esnada sol yanıma dönme hareketi sırasında rüyadan uyandım ve kafamı kaldırdığımda yatağımın solunda burnumun dibinde birisinin olduğunu fark ettim. Kafamı biraz daha yukarı kaldırdım, kendim kendime dik dik bakıyordum! inanılır gibi değil. kendime küfürler etmeye başladım ve sol gözümü sağ elimle kapatmaya çalışıyordum, bunu neden yaptığımın farkında değilim. bi' 1-1:30 dakika sonra kendime geldim. sizce nedir bu?

Şimdiden teşekkürler.
 

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
702
Tepkime puanı
1,221
1- içten içe günlük hayatta geçmişe özlem ve pişmanlık etkisiyle böyle bir rüya görmüş olabilirsiniz.
2- Sabah uyandığınızda size küfreden bir başka formunuz ve bir yere bir sürü insanın toplanması dikkatimi çekti. uyurken oldukça derin ve evrenle iletişiminiz açıkmış gibi gözüküyor. Birileri sizi korkutmak istemiş olabilir. Çünkü eğer o kalabalıkta kalsaydınız. Boğulacaktınız. Muhtemelen karabasan başlangıcı olacaktı. Hadi diyelim bilimsel açıdan kan dolaşımınızda sorun oldu veya ters yattınız. Lakin uyandığınızda gördüğünüz küfürlü sizin kılığındaki form diğer uyumalarınızda korunma yapmanızı işaret ediyor.
 
Üst