4eversk88
Kayıtlı Üye
Dün hayatımın en kötü gününü geçirdim.Çünkü dün beni asla kırmayacak,incitmeyecek ve beni herkesten çok seven bir insanın beni aldattığını öğrendim.3 senedir tanıdığım ama 5 aydır sevgili olduğum adam meğer 6 yıllık başka bir ilişki daha sürdürüyormuş.içim yandığı için konuşacak kimse bulamadım,belki dedim mabet üyeleri bana söyleyecekleri bir kaç söz ile gönlümü ferahlatır.Şuan darmadağın olmuş durumdayım ve çok mutsuzum çünkü daha önce de böyle birşey yaşadım ve o bana bunu bile bile yaşattı.Beni asla üzmeyeceğine inanmıştım bir şekilde,çünkü gerçekten iyi niyetli ve temiz kalpli bir insandı.Allah'ım gerçekten içim çok acıyor bir kere daha bunu nasıl kaldıracağımı,buna nasıl dayanacağımı hiç bilmiyorum.İçim temizolduğu için böyle şeyleri hissediyorum ve sebepsiz bir şüpheye düşüyorum.Sonunda ise tersinin çıktığını hiç görmedim.Bu kadar çok severken buna nasıl katlanacağımı bile bilmiyorum üstelik ben bir açıklama beklememe rağmen ne telefonlarıma ne de mesajlarıma geri dönülmemesi ayrı bir incitti beni.İkinci defa böyle bir şey yaşamışken hem de ikisinde de bu kadar çok sevmişken başıma bunların gelmesi neden ? Ben her sevdiğim de beni bu kadar incitmeleri neden ve bunca olan şeyin üstüne kendimi iyi hissetmem için bir sebep var mı ? Kalbim acıyor...