Peribiri
Kayıtlı Üye
Merhaba, ben neredeyse 1 yıldır ardından acı çektiğim birini artık hayatımdan düşüncelerimden çıkarmak için kendimce bir işlem yaptım. Pek çok kağıda içimi döktüm ve sonunda onu da kendimi de affedip onu serbest bıraktığımı söyledim sonra da kağıtladı adaçayıyla birlikte yakıp kül haline getirdim ve yağmur yağarken toprağa serptim. O günden sonra sanki sancılarım hafifledi, acım geçti. Artık düşüncelerime daha az girer oldu, artık ona ulaşmaya çalışmıyorum. Ben artık olmayacağını kabullendiğim için mi, istemediğim için mi bilmiyorum işe yaradı. Ama ben bu işlemi usulünü doğrusunu bilmeden yaptım. Tekrar eskisi gibi hissetmeye başlar mıyım diye korkuyorum. Arada bir göğsümde onu düşündüğüm zamanlardaki gibi ateş sıcaklığı hissediyorum. Sonra aklıma gelir gibi oluyor "seni serbest bıraktım, ikimiz de mutlu olmalıyız." diye kendimi telkin edip aklımı uzaklaştırıyorum. Sorum şu, yaptığım işlem işe yaramış mıdır sizce? Yanlış bir yöntem denemiş olabilir miyim? Sonrasında daha kötü hissetmek istemiyorum sadece
Teşekkürler şimdiden.