bella_swan
Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese; uzun zamandır araştırıp bir neticeye ulaşmadığım için sormak istiyorum, kesinlikle kısmetim kapalı değil aksine hayır cevabı dahi almamış biriyim diyebilirim fakat konu evlenmeye gelince yada iş ciddiyete doğru gittiğinde karsımda ki insanlar bir şekilde benden uzaklasıyor bir neden ve sebep olmadan(elle tutulur sebeptir denilecek şeyler olmadığından) ciddi anlamda iki kez asla şüphe etmeden tamam dediğimde ertesi gün karşıma başka biri olarak çıktılar.Bana bakarken gözleri parlayan adam gözüme bakmadan ben yapamıyorum dedi ve bitti, bu durum beni önceki yaşlarda çok etkilemedi şimdi 30 lu yaşların başındayım ve hala aynı noktada dönüyorum. Bir seferinde bir arkadasımla görüşecektik ve gelemedi ertesi gün yanıma gelip ya bu nasıl bişey resmen gelemedim ve gelirken farklı bi niyetle geliyordum sen korunuyosun farkında değilsin dedi birdaha benimle konuşmadı ve görüşmedi(erkek arkadasım değildi ama arada görüşüyorduk ama o akşam arkadas niyetiyle gelmediğini itiraf etti).. bendeki bu durum büyü vb olabilir mi? Yada musallat? Şimdiden herkese teşekkür ederim .. ❤☺