"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kendi kendime konuşuyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tayleigh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tüm konuşmalarımı hayal ederim, neden sonuç ilişkisini değerlendirim, vereceği cevapları ve benim vereceğim cevapları hayal ederim düşünürüm. son derece normal bir durum, sosyal varlıklarız, konuşmayı düşünmek veya hayal etmek kadar normal bir şey olamaz.

sayın urum doğru söylüyorsunuz fakat ben bunları hayal ederek yapmıyorum alçak sesle konuşuyorum bildiğiniz sürekli yapıyorum :(

herhangi birisiyle karşılaşmadan önce veya bir topluluk önünde konuşma veya birilerine bir şey anlatma dan önce konuşmaları kendi kendinize yapmanız soru sorup cevap vermeniz gayet doğal bir şeydir başkalarının sorabileceği soruları kendi kendinize sormanız ve cevaplamanız sizi sıkıntılardanda kurtaracaktır.tabii bundada herşeyde olduğu gibi aşırıya kaçmadan yapmak faydalıdır.

Artık oturup saatlerce konuşma düzeyine ulaştı ise psikolog değil, psikiyatriye gitmen gerekiyor.

anlattiklariniz ve yapilan yorumlardan da cikan sonuc uzere cozumunuz ne internette ne de bir arkadasinizda,profosyonel bir yardim bizlerden daha verimlidir.Kisisel gelisim bolumlerimizi inceleyerek bazi seyleri torpulemek mumkun ancak ciddi bir rahatsizlik soz konusuysa sadece uzerini kapatir durursunuz ve ilerde tekrar tekrar karsilasirsiniz. sesli dusunmenin farkli ve daha mutlu bir gerceklik hayal ederek dile getirip kendini rahatlatmanin bir zarari yok bunu ben de yaparim cogu kimse de yapar.Hatta birine sinirlenen anneler mutfakta saatlerce mirmir soylenir kendi kendine.Bunlar gundelik normal durumlar,siz zaten durumunuzun boyle olmadigini vurgulaya vurgulaya soyluyorsunuz,o halde parapsikoloji forumunda cozum bulamazsiniz.Zaman kaybetmeden ailenize durumu acin ki durum bahsettiginiz kadar ciddiyse sizle yasayanlar bunun farkindadir.Yanliz yasiyorsaniZ da biran once hekime gidin,gunu kurtaracak yontemlerle kendinizi yoracaginiza hayatinizin kalanini kurtarin.
Sevgiler acil sifalar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri