Garippsişik
Kayıtlı Üye
Uykumdan uyandım tam ayık değildim saçım gözümün önünü kapatmış önümden bir gölge geçti vallaha kalbim hopladı saçım değildi okadar eminimki bide griydi arkadaşlar nolur yardımcı olun
Akil oyunu da olabilir gercekten varlik da. Her iki durum icin top sende. Akil oyunu ise surekli olmaz dunku gibi munferittir. Varliksa varlik gelsin gitsin takilma.Uykumdan uyandım tam ayık değildim saçım gözümün önünü kapatmış önümden bir gölge geçti vallaha kalbim hopladı saçım değildi okadar eminimki bide griydi arkadaşlar nolur yardımcı olun
Aniden görünce ne yapcağımı şaşırdım ayrıca baya bi hareket etti yanılma böylemi olur yanşİnsan göz yanılmasından korkarmı diyordum, korkuyormuş. Bunun neyine yardım edelim, gelip gözünü mü kapatalım?
Akil oyunu da olabilir gercekten varlik da. Her iki durum icin top sende. Akil oyunu ise surekli olmaz dunku gibi munferittir. Varliksa varlik gelsin gitsin takilma.
Yakaza halinde görülen bi varlıkda olabilirAkil oyunu da olabilir gercekten varlik da. Her iki durum icin top sende. Akil oyunu ise surekli olmaz dunku gibi munferittir. Varliksa varlik gelsin gitsin takilma.
Tamam sen yaşadın, sen bilirsin.Aniden görünce ne yapcağımı şaşırdım ayrıca baya bi hareket etti yanılma böylemi olur yanş
Merak ettim sizce biraz yorumunuzu açarmısınızÜstüne düşmez fazla, düşünme boşver, kendini önemli sanmasın![]()
Merak ettim sizce biraz yorumunuzu açarmısınız
Teşekkür ederimBir inanış var neye dikkatini verirsen ona enerjini yönlendirip hayatında çoğaltırsın, dikkatini, zamanını bu tarz şeylere değil kendine faydalı şeylere harca anlamında söyledim. Eğer gerçekten bir varlık durumu söz konusuysa da muhtemelen negatif enerjili bir varlıktır korkularından, hüzünlerinden beslenir, o nedenle umursamaman etkili olabilir.