"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kelt Burcunuzu Öğrenmek İster misiniz?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ninsun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ninsun

Kayıtlı Üye
Kelt Astrolojisi
Keltler Dünyadaki yaşamlarını çevreleyen gizemli olaylara saygı duymuşlardır. Keltlerin bir ruhban sınıfı olan Druidler cennet ve dünya, Tanrı ve insanlar arasında bir köprü olarak görülüyorlardı. Druidler toplumlarındaki insanlara ve dünyada meydana gelen çeşitli olaylara dayanarak insanların özelliklerini ve davranışlarını sınıflandırdıkları bir tür katalog geliştirdiler. Kişilerin doğum zamanını göz önüne alarak onlar için birer işaret belirlediler. Yıldızların, takım yıldızların, objelerin, silahların, bitkilerin, ağaçların ve hayvanların isimlerini sembolik olarak kullanmaya başladılar.



http://www.ekolay.net/astroloji/astroloji/kelt/#ac

İşte buradan doğum tarihinizi girin, kelt burcunuzu bulun.





SÖĞÜT AĞACI

Söğüt Ağacı (melankoli)- güzel ama melankolik, çekici, empati kuran, güzel olan herşeyi sever, seyahat etmekten hoşlanır, hayal kurar, kaprislidir, dürüsttür, etki altında kalabilir, birlikte yaşaması kolay biri değil, istekleri vardır, sezgileri güçlüdür, aşkta acı çeker ama bazen uzun süre birlikte olacağı kişileri bulabilir.


En sevdiğim ağaçtır zaten :)
 
Ben de baktım.
KARAĞAÇ

Karağaç (gurur)- hoş bir görüntüye sahip, zevkli giyinen, mütevazi istekler,hata kabul etmeyen bir yapı, neşeli, lider olmayı sever, boyun eğmez, dürüst ve sadık bir sevgili, başkaları hakkında karar vermekten hoşlanır, gururlu, cömert, iyi bir mizah anlayışı, pratik.
 
KAVAK AĞACI

Kavak Ağacı (belirsizlik)- iyi görünümlü, kendine çok güvenli değil, gerektiği zamanlarda cesur, iyi niyet ve hoş bir çevreye ihtiyaç duyar, zor beğenir, genelde yalnızdır, kin tutar, sanata yatkın bir doğası vardır, iyi bir organizatördür, felsefeye yatkındır, her konuda güvenilirdir, ilişkileri ciddiye alır.


Çok fazla kin tutmam ama ara ara olmayan bişey değil.
 
ÇAM AĞACI

Çam Ağacı (özel)
- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.




sanırım bu tam benim:D
 
KÖKNAR AĞACI

Köknar Ağacı (gizem)
- sıradışı zevkler, ağırbaşlı, sofistike, güzel olan herşeyi sever, ruh durumu çabuk değişir, inatçı, egoist tarafları var ama kendine yakın olan kişileri önemser, çok hırslı, yetenekli, üretken, iyi bir arkadaş çevresi, çok güvenilir.

Fazla söze ne hacet. :sifone:
 
BEYAZ KAYIN AĞACI

Beyaz Kayın Ağacı (ilham)
- canlı, çekici, elegant, arkadaş canlısı, iddiasız, alçak gönüllü, abartılı olan hiçbirşeyi sevmez, görgüsüz insana dayanamaz, doğa ve huzur içinde yaşamayı sever, pek tutkulu değil, hayal gücü kuvvetli, az hırs, sakin ve hoş bir ortam yaratır.
:party:
 
AKÇA AĞAÇ

Akça Ağaç (bağımsız)-sıradan bir kişi değil, hayal gücü ve orjinal fikirlerle dolu, utangaç ve çekingen, hırslı, gururlu, kendine güveni tam, yeni deneyimlere açık, bazen sinirli, karmaşık duygular, iyi hafıza, kolay öğrenir, karışık bir aşk hayatı, etkileme isteği
 
Elma Ağacı (aşk)- ince yapı, çekici, cazibeli, hoş bir aurası var, flörtçü, maceraperst, hassas, her zaman sevmek ve sevilmek ister, sadık ve yumuşak bir eş, çok cömert, bilimsel konularda kabiliyetli, gününü yaşar, hayalgücüne sahip kaygısız bir filozof.

Adamların bir bildiği varmış..)))
 
KARAĞAÇ

Karağaç (gurur)
- hoş bir görüntüye sahip, zevkli giyinen, mütevazi istekler,hata kabul etmeyen bir yapı, neşeli, lider olmayı sever, boyun eğmez, dürüst ve sadık bir sevgili, başkaları hakkında karar vermekten hoşlanır, gururlu, cömert, iyi bir mizah anlayışı, pratik
 
CEVİZ AĞACI

Ceviz Ağacı (tutku)
- sert, garip ve çelişkilerle dolu, genelde egoist, agresif, gururlu, geniş bir ufka sahip, beklenmedik tepkiler, spontone, hırslı, esnek değil, zor bir sevgili, her zaman sevilmeyen ama herkesin hayran kaldığı bir doğası var, çok kıskanç ve tutkulu, yetenekli bir strateji uzmanı.
 
SELVİ AĞACI

Selvi Ağacı (sadakat)
- güçlü, yapılı, kolay uyum sağlar, hayatın ona sunduğunu alır, optimist, para düşkünü, yalnızlıktan nefret eder, hiçbir zaman tatmin olmayan tutkulu bir aşık, sadık, aniden sinirlenebilir, asi, bilgili ve geniş. :biggrinjester:
 
KÖKNAR AĞACI

Köknar Ağacı (gizem)- sıradışı zevkler, ağırbaşlı, sofistike, güzel olan herşeyi sever, ruh durumu çabuk değişir, inatçı, egoist tarafları var ama kendine yakın olan kişileri önemser, çok hırslı, yetenekli, üretken, iyi bir arkadaş çevresi, çok güvenilir.
 
Kelt Astrolojisi

ÇAM AĞACI

Çam Ağacı (özel)- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik. :D:D
 
CEVİZ AĞACI

Ceviz Ağacı (tutku)
- sert, garip ve çelişkilerle dolu, genelde egoist, agresif, gururlu, geniş bir ufka sahip, beklenmedik tepkiler, spontone, hırslı, esnek değil, zor bir sevgili, her zaman sevilmeyen ama herkesin hayran kaldığı bir doğası var, çok kıskanç ve tutkulu, yetenekli bir strateji uzmanı
 
ÇAM AĞACI

Çam Ağacı (özel)
- iyi anlaştığı insanlarla arkadaşlık yapmayı sever, sağlıklı, hayatını nasıl rahat hale getireceğini çok iyi bilir, çok aktif, doğal, iyi bir arkadaş ama arkadaş canlısı değil, çok çabuk aşık olur ama aşk ateşi çabuk söner, güvenilir ve pratik.
 
KESTANE AĞACI

Kestane Ağacı (dürüstlük)
- değişik bir güzelliğe sahip, insanları etkilemeyi çok sevmez, iyi dengelenmiş bir adalet duygusuna sahip, renkli, doğuştan diplomat, çabuk sinirlenir, ilişkide hassas, kendine olan güven eksikliğinden dolayı bazen kendini diğer insanlardan üstün görür, çoğu zaman insanların onu anlamadığını düşünür, sadece bir defa sever, sevgili bulmada zorlanır.

Benimki bana pek uymadı sanki:) Değişik bir güzelliğe sahip kısmı kabülümdür:sifone: Adil olduğum kısmı da doğrudur;) İnsanların bazen beni anlamadığını düşündüğüm zamanlar da mevcuttur:) Eh, kolay kolay kendime uygun bir insan göremediğim için sevgili bulmada da zorlandığım doğrudur.

Ama sadece 1 kere sever kısmı hiç olmadı:) 1 kere sevdim, başka sevemem derken 2. yi de sevdim:) Hem de ilkinden daha çok sevdim sanki... Az kaldı, sanırım 3. sevgime doğru gidicem bu gidişle:)))

Kendimi kimseden de üstün görmüyorum ayrıca. Hepimiz eşitiz:cheers2:
 
GÜRGEN AĞACI

Gürgen Ağacı (zevk sahibi)- soğuk bir güzellik, görünümüne ve yaşamına özen gösterir, zevkli, egoist değil, hayatı olabildiğince rahat yaşar, mantıklı ve disiplinli bir hayata sahip, duygusal bir ilişkide inceliğe önem verir, sıradışı sevgili bulma hayali kurar, duygularından genelde memnun değildir, birçok kişiye güvenmez, verdiği kararlardan asla emin olamaz, vicdan sahibi.
 
SÖĞÜT AĞACI

Söğüt Ağacı (melankoli)
- güzel ama melankolik, çekici, empati kuran, güzel olan herşeyi sever, seyahat etmekten hoşlanır, hayal kurar, kaprislidir, dürüsttür, etki altında kalabilir, birlikte yaşaması kolay biri değil, istekleri vardır, sezgileri güçlüdür, aşkta acı çeker ama bazen uzun süre birlikte olacağı kişileri bulabilir.
 
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var anneme göre doğum yılıma baktığımda Kavak fakat kimlik kaydı doğum yılına göre Fındık ağacı çıkıyorum. İkisinin de özellikleri bende var ben acaba hangisiyim nasıl bulacam.
 
Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var anneme göre doğum yılıma baktığımda Kavak fakat kimlik kaydı doğum yılına göre Fındık ağacı çıkıyorum. İkisinin de özellikleri bende var ben acaba hangisiyim nasıl bulacam.
Tabii ki gerçek doğum gününüze göre bulacaksınız :D Kimliktekinin ne önemi var :sifone:
 
Geri
Üst