"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

kelebekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emreçam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreçam

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir insana sürekli şekilde kelebek geliyorsa ve durmadan konuyorsa, her ortamda bir yerden geliyorsa, bunun bir anlamı var mıdır?

Size durmadan kelebek mi geliyor? Sakıncası yoksa nerede yaşadığınızı sorabilir miyim? Kış aylarında da tekrar ediyor mu bu durum?

Bu sizin başınıza gelen olayı bende yaşadım. Küçük eltimin 10 aylık bebeği vefat ettikten sonra, bizim evin çevresinde geceleri benim balkonuma bir kuş gelmeye başladı. İki ay sonra da ben bebeğimi kaybettim. Sadece 1 saat yaşadı. Bu kuş, o günden sonra bir başka kuş ile beraber gelmeye başladı ve içimden bir ses onların 'tayfun ve adem' olduklarını söylüyordu. O kuşları sadece ben ve küçük eltim görüyorduk. Onlar gelince içim sıcacık oluyordu.

Kelebekleri severim, bir kaç ay önce evde rengarenk bir kelebek vardı. Bu mevsimde nereden geldi bilmiyorum! Bir kaç gün sonra ortadan kayboldu. Kelebeklerin ömrü 1 gün değil demek ki :))

Başının etrafında kuşların dans ettiği bir arkadaşım var. Belki her zaman olmuyor, ama ara ara tesadüf ettiğim o görüntü içimi neşeyle ve biraz da
imrenme duygusu ile dolduruyor, gözüme geldikçe :)
Siz kelebek deyince galiba size de imrendim. Bilmiyorum ne ama iyi olduğundan eminim ;)

Size durmadan kelebek mi geliyor? Sakıncası yoksa nerede yaşadığınızı sorabilir miyim? Kış aylarında da tekrar ediyor mu bu durum?

şuanda öle bişey yaşamıorm ağustos eylül ekim arası olan bişeydi garip olan her ortamda olmıcak bi yerden elinize yada elbisenize konmuş yada bulunuduğunuz ortamda sıklaşmaları oluyordu olmıcak yerlerde bilmiorm bi anlamı varmıdır yokmdur ama anlamı da olmayabilir

Güzelmiş keşke bana da gelseler severim keretaları :)

Bu sizin başınıza gelen olayı bende yaşadım. Küçük eltimin 10 aylık bebeği vefat ettikten sonra, bizim evin çevresinde geceleri benim balkonuma bir kuş gelmeye başladı. İki ay sonra da ben bebeğimi kaybettim. Sadece 1 saat yaşadı. Bu kuş, o günden sonra bir başka kuş ile beraber gelmeye başladı ve içimden bir ses onların 'tayfun ve adem' olduklarını söylüyordu. O kuşları sadece ben ve küçük eltim görüyorduk. Onlar gelince içim sıcacık oluyordu.

Başınız sağ olsun.

Geri