Kedilerin Gizemi Konusunda Sorular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cathrine

Kayıtlı Üye
Son yıllarda her yerde kedilerin gizeminden bahsediliyor...Kediler gerçekten çok değişik hayvanlar ve ben de çok seviyorum,zaten bütün hayvanlar benim sevgime dahil...Ama kedilerle ilgili bu şekilde bir gözlem nasıl ortaya çıkmış...*Böyle bir deneyimi olan var mı?Kedisi olup da sezgilerine yardımcı olduğunu söyleyebilecek bir kişi var mı?Her yerde duyduğumuz,okuduğumuz bazı bilgiler nasıl ortaya çıkmış..?Kedisi olanları ya da bu konuda bilgisi olanları yorumlara bekliyorum...Yani nasıl bu kadar emin oluyorlar ??

kediler dahil hayvanların geneli itibariyle her zaman ilgimi çekmiştir hatta zoolog olmak istedim ama nasip olmadı...

Bütün hayvanlar görevli varlıklar. Kediler şifacı ve koruyucu. O nedenle küresel iblislerin uşakları katliam yasaları çıkarıyor. Sokakta kedi köpek olmasa toplu cinnet vakaları olur, negatif varlıklar insanları kukla gibi oynatır. Hayvanlar bizim koruyucu ordularımiz gibi.

Kedi, matrixin bir yazılımı. Otomatik davranışları ile önceden programlanmış ve her defasında da yazılımını yerine getiren bir koddur.

İşin garibi cinler, kötü ruhlar, reptil ırk ta aynı matrix yazılımında çalışan değişik dijital programlar Sadece.

Mesela cinlerin yazılımı çok basittir. Boyut farkı olması, programlanmışlıkları üzerinden hareket etmedikleri anlamına gelmiyor. Cinlere çok daha kolay format atılabiliyor.

Mesela iblis bir tık daha karmaşık bir program. Ama tek kutuplu. İnsanı yoldan çıkarmaya programlı. Strateji değiştirebilir ama hedef yazılımını istese de değiştiremez. Sıkıldım tevbe edeyim diyemez. Programını kendisi de yenemez. Hatta bunu bilemez de. Ajan Smith matrixin dışında tanımlı bir varlık değil. Ama Neo hem matrix'te hem de dışında tanımlı bir varlık.

Kediler kesinlikle makine programlar. Ama bu durum, onların daha dijital programlara, yani hardware'i olmayan Sadece software ile çalışan programlara (Mesela cinlere) tepki vermeyeceği anlamına da gelmiyor.

Kediler resmen dedektör gibi kullanılmışlardır tarih boyunca.

Matrix'im geldi yine.
(matrixe yeniden girdim)

Son düzenleme:
Kedim gelmeden önce çok ciddi kabuslar görüyor ve rüya aleminde asla huzur bulamıyordum. Üniversite dönemime kadar nadir yalnız uyurdum. O derece bir rahatsızlıktan bahsediyorum.. Kedimden sonra toparladım diyebilirim. Hatta bu konuda araştırma yaptığımda, koruma alanı yarattıklarını öğrendim. Açıkçası ben bilerek kedi sahiplenmemiştim. Deneyimledikten sonra araştırıp bilgi sahibi oldum.

Evlat gibi sevilmeleri ayrı, faydaları apayrı. Özellikle hırıltıları.. Kesinlikle birlikte uyumalısınız. Orijinal şifacılar.

Kediler ben çok sinirli negatifle yüklü olduğumda bacağıma sürtünerek auramı temizlemeye çalışıyorlar. Aşırı üzgün olduğumda yanıma gelip kendini sevdiriyorlar beni sakinleştirmek için. Kedilerin hareketleri boş değil hepsi bir amaca yönelik.. bizlerin enerji alanını temizleyip negatif varlıkların kötülüklerinden korumak. Köpeklerin de koruyucu özellikleri var. Hatta Yusuf Güney'in bir videosunda duymuştum köpekler için endişeliydi onlara zarar verilebileceği konusunda.. nitekim daha sonra köpekler katledildi.

Kediler ben çok sinirli negatifle yüklü olduğumda bacağıma sürtünerek auramı temizlemeye çalışıyorlar. Aşırı üzgün olduğumda yanıma gelip kendini sevdiriyorlar beni sakinleştirmek için. Kedilerin hareketleri boş değil hepsi bir amaca yönelik.. bizlerin enerji alanını temizleyip negatif varlıkların kötülüklerinden korumak. Köpeklerin de koruyucu özellikleri var. Hatta Yusuf Güney'in bir videosunda duymuştum köpekler için endişeliydi onlara zarar verilebileceği konusunda.. nitekim daha sonra köpekler katledildi.
Ayrıca kediler bir insanın bedeninde hasta bir yer varsa o alanı bile hissedebiliyorlarmış....Köpeklerin de var tabii ki....Sadece bazı videolarda kedilerin binbir türlü özelliklerinden bahsediliyor ve mistik hayvanlar olduğu çok vurgulanıyor....O yüzden aklıma takıldı ...Bu bilgilere nasıl ulaşıldı?Belki başka hayvanların da vardır bu şekilde özellikleri...Kuş,tavşan ,sincap...Bilmiyorum ,kedilerin varsa başka hayvanların da kim bilir nasıl özellikleri vardır?Eski dönemlerde bunlar daha fazla gözleniyordu belki....

Kedim gelmeden önce çok ciddi kabuslar görüyor ve rüya aleminde asla huzur bulamıyordum. Üniversite dönemime kadar nadir yalnız uyurdum. O derece bir rahatsızlıktan bahsediyorum.. Kedimden sonra toparladım diyebilirim. Hatta bu konuda araştırma yaptığımda, koruma alanı yarattıklarını öğrendim. Açıkçası ben bilerek kedi sahiplenmemiştim. Deneyimledikten sonra araştırıp bilgi sahibi oldum.

Evlat gibi sevilmeleri ayrı, faydaları apayrı. Özellikle hırıltıları.. Kesinlikle birlikte uyumalısınız. Orijinal şifacılar.
İyi ki kediniz olmuş o zaman...Evet kedi mırıltısı da şifa veriyormuş...Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim....

Kedi, matrixin bir yazılımı. Otomatik davranışları ile önceden programlanmış ve her defasında da yazılımını yerine getiren bir koddur.

İşin garibi cinler, kötü ruhlar, reptil ırk ta aynı matrix yazılımında çalışan değişik dijital programlar Sadece.

Mesela cinlerin yazılımı çok basittir. Boyut farkı olması, programlanmışlıkları üzerinden hareket etmedikleri anlamına gelmiyor. Cinlere çok daha kolay format atılabiliyor.

Mesela iblis bir tık daha karmaşık bir program. Ama tek kutuplu. İnsanı yoldan çıkarmaya programlı. Strateji değiştirebilir ama hedef yazılımını istese de değiştiremez. Sıkıldım tevbe edeyim diyemez. Programını kendisi de yenemez. Hatta bunu bilemez de. Ajan Smith matrixin dışında tanımlı bir varlık değil. Ama Neo hem matrix'te hem de dışında tanımlı bir varlık.

Kediler kesinlikle makine programlar. Ama bu durum, onların daha dijital programlara, yani hardware'i olmayan Sadece software ile çalışan programlara (Mesela cinlere) tepki vermeyeceği anlamına da gelmiyor.

Kediler resmen dedektör gibi kullanılmışlardır tarih boyunca.

Matrix'im geldi yine.
(matrixe yeniden girdim)
''Kediler kulaklarıyla görürmüş''derler....Yani kedi arkasında kimin,neyin olduğunu bile anlarlarmış...Çok ilginç geliyor...Dedektör olarak kullanmaları da bununla ilgili demek ki...Böyle başka hayvanlar da var mı acaba?

Kediler şifacı hayvanlar. Ben bunu şahsi olarak deneyimledim. Özellikle negatif ve pozitif yüklü insanları ayırt edebilirler. Ayrıca kedilerlerle uyuyan insanların sezgilerinin kuvvetlendiği de söylenir.

Geri